MHP Kapaklı Teşkilatı Sahurda Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Teşkilatı Başkanı Hayri Varol tarafından partililere ve vatandaşlara sahur yemeği verildi.

GÜNDEM 31.07.2013 23:13:00 0
 MHP Kapaklı Teşkilatı Sahurda Buluştu
KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİ
Önceki gece Kazak Gölü’nde gerçekleşen programa Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, partililer ve eşleri katıldılar. Programda konuşan Varol, “Öncelikle gecenin sabaha kavuşmak üzere olduğu ,günün rızıklarının meleklerce şu anlarda dağıtıldığına inandığımız şu kıymetli dakikalarda, mübarek Ramazan Ayı'nın bu sahur vaktinde soframızı güzelleştirdiğiniz ve bizimle birlikte olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
 
MAHKUM OLDUĞUNU GÖRMEKTEYİZ
Ramazan’ın bereketine, birleştiriciliğine ve kutsallığına inançlarının sonsuz olduğunu belirten Varol, “Gece ne kadar karanlık olursa olsun, güneşe teslim olmaya mahkumdur. Dolayısıyla insanında tıpkı doğa gibi üzerindeki karanlığı çabalayarak aydınlığa dönüştürebileceğine inanmaktayız ve daha çok güneş için daha çok çabalamaktayız. Bizler MHP'nin temsilcileri olarak ülkemiz ve insanımız için şu mübarek günlerin şahitliğinde,yaratılışımızın gayesi olan insana hizmet yolunda çaba göstermekteyiz” diye konuştu.
 
“AYAKÇILARLA YÜRÜTENLERİN ELİNE GEÇMİŞTİR”
Parti olarak insanlar için, toplumculuk anlayışı ile hareket ederek çalışmalara yön verdiklerini söyleyen Varol, “Siyasetin hızlı bir şekilde kişisellikten, yandaşçılıktan kurtarılarak, dokuz ışığımızın da önemli bir maddesi olan toplumcu bir yörüngeye oturtulması lazımdır. Yüce dinimiz İslamiyet de bunu emretmektedir. Topluma yararı olmayan hiç bir çalışmanın kıymeti değeri yoktur. Bu açıdan ilk önce yaşadığımız bölgede siyaseti lobilerin, ticaret ağlarının elinden kurtarmak için çalışmalar yapmalıyız” dedi. Günümüzde siyasetin çirkinleştiğini kaydeden Varol, “Hayatında bir kez olsun bir yetimin başını okşamamışların, lüks otolarla gezip kaldırımlarda insanların içinde yürümemişlerin ellerine geçmiştir” dedi.
 
“HAK İÇİN HALKA HİZMETİN ANLAMIIDIR”
Varol, “Siyaset, en yakınındakini dahi satan, yüzüne gülüp arkanı döndüğünde zehirli hançerini sırtınıza saplayacak Brütüs’lerin oyuncağı durumuna düştü. Siyaset makamı kutsaldır,siyaset makamı Hak için halka hizmetin makamıdır. Bu kutsal makamı ucuz pazarların kirli tüccarlarına bırakmayalım. Halkı siyasetin içine çekmek için çaba gösterelim. Asli unsur olan halktır, millettir. Siyaset de bu millete hizmet etmelidir. Biz geçmişte bu anlayışla siyasetin içinde olduk. Gelecekte de bu yönde yolumuza devam edecek, bu yönde çalışmalar yapacağız” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ