Koşabiliyorken Koş!

Tekirdağ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, 'Koşabiliyorken Koş' adı altında bir proje ortaya koydu. Tekirdağlıların projeye karşı ilgi duyduğu belirtildi.

GÜNDEM 31.07.2013 22:38:00 0
 Koşabiliyorken Koş!
YEDİDEN YETMİŞE SPOR
Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu,  yaptığı açıklamada geçen yıl Spor Genel Müdürlüğü’nün talimatları ile başlatılan proje ile şimdiye kadar İl Merkezi ve İlçelerinde 11 bin 500 civarında vatandaşın spor tesislerinde antrenörler nezaretinde sporla tanıştırıldıklarını ifade etti. Tatlısu, " Amacımız 7' den 70' e halkımızı bilinçli spor yapmaya yönlendirmek, sağlıklı, hareket kabiliyeti yüksek, sporu seven geniş kitleler oluşturmaktır. Bugün itibarı ile gelinen noktada, uygulamalarımıza katılan vatandaşlarımızdan aldığımız geri bildirimlerde dile getirmiş oldukları memnuniyetlere istinaden hedeflenen başarıyı yakaladığımızı düşünüyorum” dedi. 
TESİSLERİMİZ ÜÇ GÜN AÇIK
Çorlu, Çerkezköy, Saray, Hayrabolu, Muratlı ilçelerinde ve Tekirdağ ilinde Atletizm, Aerobik, Jimnastik, Fitnes, Basketbol, Masa Tenisi, Tenis ve Yüzme branşlarında çalışmaların aralıksız devam ettiğini ifade eden Tatlısu, “Bunun yanında  ‘koşabiliyorken koş’ projesi kapsamında ‘ev hanımları spor yapıyor’  projesi ile çalışmayan ev hanımları haftanın 3 gününde tesislerimizde farklı branşlarda spor yapmaktadır. Bu projeye ilçeler dahil toplam 728 ev hanımı katılmaktadır" ifadelerini kullandı.
UZMAN ANTRENÖRLER ÇALIŞTIRIYOR
Gelecek günlerde bu proje kapsamında halkın göstereceği ilgi doğrultusunda diğer branşlarda da ilave uygulamalar yapılacağını sözlerine ekleyen Tatlısu, “Uzman antrenörlerimiz eşliğinde hayata geçireceğimiz, tüm spor tesislerinin 7' den 70' e günün her saati açık bulundurulacağını, spor yapmak isteyen herkesin hizmetinde olacaktır” diye konuştu.
 
Haber / Menşure KARDEŞ