Yüksekokul inşaatı yükseliyor

7 Temmuz’da görkemli bir tören eşliğinde 7 dev proje için düzenlenen toplu temel atma ve açılış törenlerinin üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen çalışmalar hızlı bir şekilde devam

GÜNDEM 21.07.2013 23:36:00 0
 Yüksekokul inşaatı yükseliyor
ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
“Temel atma törenlerimizin üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen havanın olumlu seyri neticesinde çalışmalar olağanca hızıyla sürüyor. Veliköy’e üniversite kazandırmak amacıyla uzun uğraşlar verdik. Belediyemize ait olan 117 dönümlük dev bir araziyi üniversite kurma amacıyla Namık Kemal Üniversitesi’ne tahsis ettik. Yakın bir tarihte de Veliköy Belediyemiz ile Namık Kemal Üniversitesi arasında beldemize üniversite kazandırma hususunda protokol imzaladık. Özverili çalışmalarımız ve arzumuz eşliğinde 7 Temmuz günü büyük bir coşku ile ilk kazmayı birlikte vurarak, Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy- Veliköy Yerleşkesi’nin ilk eğitim binası olan yüksek okul inşaatı çalışmalarını başlatmış olduk” dedi.
 
ANA TEMEL İSKELESİ OLUŞMAYA BAŞLAYACAK
Yüksekokul inşaatının temelinin gözle görülür hale geldiğini söyleyen Belindir “Hafriyat çalışmalarının ardından temel için beton dökülen bina sahamızın izolasyonu tüm hızıyla sürüyor. Bu işlemlerin ardından demir işçiliği ile ana temel iskeleti oluşmaya başlayacak. Şu an çalışmalarımız belirlenen plan dahilinde sürüyor. Amacımız yüksekokul inşaatımızı belirlediğimiz iş bitirme planı dahilinde tamamlayarak bir an evvel öğrencilerimizin hizmetine sunma gayesidir. Yoğun sıcak altında olağanca güçleriyle çalışma sürdüren tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum. Yüksekokul Veliköy ve bölgemiz için büyük bir adım oldu. Umudumuz bu dev arazi içerisinde yüksekokulumuzdan sonra fakülte inşaatlarının başlamasıdır. Arzumuz bu yönde, çalışmalarımız bu uğurdadır. İnşallah yüksekokul adımımızı fakülteler tamamlar” diye konuştu.
 
 
Haber / Gökhan TEKER