Çorlu’da çaldılar Çerkezköy’de yakalandılar

Çorlu’da önceki gece saat 24.00 sıralarında Çelikkaya İnşaat’tan inşaat malzemesi çalan 3 kişi firma sahiplerinin olayı fark etmesi üzerine kaçmaya başladı. Hırsızlık olayının bildirilm

GÜNDEM 19.07.2013 00:19:00 0
 Çorlu’da çaldılar Çerkezköy’de yakalandılar
POLİS ARACINA ÇARPTI
Olay yerinden malzemeleri alarak araçla kaçan 3 şüpheli, Çorlu-Silivri arasındaki kovalamacada, kaçmayı sürdüren şüpheliler, çaldıkları malzemeleri de otobanda polis araçlarının üzerine attı. Bir ara aracı durduran şüpheliler,  kendilerini takip eden polis aracının da durması üzerine geriye doğru gelerek polis aracına çarptı. Kazada bir polis memuru ezilme tehlikesi atlatırken, polis aracında maddi hasar meydana geldi. Polisin havaya ateş açmasına rağmen kaçmayı sürdüren ve rotayı Çerkezköy’e çeviren şüpheliler, Çerkezköy polisinin de devreye girmesi ile Tepe Emlak Konutları mevkiinde çember altına alındı.
 
 
ARACI BIRAKIP KAÇTILAR
Polisten kaçarken çıkmaz sokağa girdiklerini fark eden ve araçtan inen şüpheliler 34 RDZ 88 plakalı kamyoneti çalışır vaziyette bırakarak kaçmayı sürdürdü.Çalışır vaziyetteki kamyonet kaldırım kenarındaki sete çarparak durabildi.
 
KÖMÜRLÜKTE YAKALANDI
Olay yerine gelen polis ekipleri, plaka sorgulaması yaptıklarında plakanın bir römorka ait olduğu ortaya çıktı. Çevrede şüphelilerin yakalanması için 100’e yakın polisin başlattığı aramalarda zanlılardan biri Çaylak Sokak’ta saklandığı kömürlükte yakalandı.
 
2 ŞÜPHELİ YAKALANDI
Bir saat sonra bir başka zanlı daha yakalandı. Aracın 13.7.2013 tarihinde Ataşehir’den çalındığı, araç plakalarının da boyayla değiştirildiği ortaya çıktı. Hırsızlık olayına karışan C.G.ve H.S. polis tarafından Çerkezköy ve Çorlu polisinin ortaklaşa çalışması sonucu yakalanarak Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde sorguya alındı. Şüphelilerin hırsızlık olayında kullandığı kamyonetin orijinal plakasının 34 RCH 58 olduğu ve aracın Ali Abbas S. adına kayıtlı olduğu öğrenildi.
 
Haber / Şaban KARDEŞ