Vali Yerlikaya STK temsilcileri ile iftarda buluştu

Tekirdağ Valiliği organizasyonunda gerçekleşen 3’üncü Ramazan iftarında; Vali Ali Yerlikaya, il genelindeki yerel yönetimlerin ve STK’ların başkanları ve temsilcileri ile iftarda bir araya geldi.

GÜNDEM 17.07.2013 01:51:00 0
 Vali Yerlikaya STK temsilcileri ile iftarda buluştu
BİRLİKTELİĞİMİZİ DAHA DA KUVVETLENDİRİR
İftara; Vali Ali Yerlikaya, Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Baro Başkanı Av. Nevzat Teker,Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Yel, ilçe ve belde belediye başkanları, STK başkan ve temsilcileri ile Tekirdağ basını katıldı. İftarda konuşan, Vali Ali Yerlikaya; Ramazan ayının başlangıcından bugüne, düzenlenen iftarlar ile şehirde yaşayan ve şehri yöneten kesimlerle, 11 ayın Sultanı Ramazan’ın manevi atmosferinde bir araya gelme fırsatı bulduklarını ifade ederek, "Hepimizin ortak kanaati, bu gibi etkinliklerin birlikteliğimizi daha da kuvvetlendirdiğidir” dedi.
 
TEKİRDAĞ BAYRAM EDİYOR
Toplum hizmetinin kolektif bir ruh ile gerçekleştiğini ifade eden Vali Yerlikaya, Ramazan Bayramında, bu hizmetin gerçekleşmesinde emek sahibi olan, en alt birimden en üst birime kadar; atanmış, seçilmiş tüm idarecilerin halkla kucaklaşacağı bir bayramlaşma gerçekleştirmek istediklerini de belirterek, “geçen yıl Kurban Bayramında gerçekleşen “Tekirdağ Bayram Ediyor”etkinliği daha da büyüdü. Gelin, bu bayramı hep birlikte yapalım” dedi.
 
BAYRAMIN ÖZÜ BAYRAMLAŞMA
Bayramların özünün “Bayramlaşma” olduğunu ifade eden Vali Yerlikaya, “Birbirimizin kıymetini daha iyi bilmemize kapı aralayan, karşılıklı sevgi ve muhabbetimizi arttıran, gelecek nesillere de miras olarak sunabileceğimiz basit ama bir o kadar da önemli ve güzel olan bu etkinliği canlı tutmalıyız, bunu göstermek için de hep beraber bayramlaşmalıyız” dedi.
 
Haber / Gökhan TEKER