SBS’de Türkiye birincisi oldu

Öğrencilerin ve velilerin merakla beklediği Seviye Belirleme Sınavı’nın sonuçları dün açıklandı. Özel Çerkezköy Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ahmet Türker’in oğlu Kadri Türker, sınavda s

GÜNDEM 13.07.2013 10:51:00 0
 SBS’de Türkiye birincisi oldu
KOLEJDE OKUYACAK
Kadri Türker Okul puanlarının katılımıyla oluşan OYP sonuçlarına göre İstanbul’da 19. Türkiye genelinde ise 73. sırada yer aldı. Bir milyon 112 bin 604 öğrencinin katıldığı sınavda tüm soruları doğru yaparak büyük başarı kazanan Kadri Türker, son üç yılın okul ortalama puanı 98.33 olduğu için Türkiye Şampiyonluğunu kaçırdı. İstanbul Bilfen Bahçeşehir Koleji’nde burslu okuyan Kadri Türker bu önemli başarısıyla Robert Kolejini tercih edeceğini belirtti.
 
MUTLULUK VE GURUR DUYUYORUM
Özel Çerkezköy Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ahmet Türker'in oğlu Kadri Türker’in başarısından dolayı gurur ve mutluluk duyduğunu ifade ederek “Soruların cevaplarına baktığımız zaman bu sonucu bekliyorduk. Geçen yıl Türkiye genelinde bin 500 öğrenci bütün soruları full yapmıştı. Bu yıl ise sınavın zorluğu ile 110 öğrenci bütün sorulara cevap verdi. Bugün hayatımızın en mutlu anlarından birisini yaşadık. Kadri’nin okuduğu İstanbul Bilfen Bahçeşehir Koleji toplam 11 Türkiye birincisi çıkardı” dedi.
 
 
 
Haber / Gökhan TEKER