HGS satışları devam ediyor

Çerkezköy’de 18 bin HGS kartı sattıklarını belirten Çerkezköy PTT Müdürü Ali Arslan, yurt dışından gelen vatandaşların ilk hafta kartsız geçişlerine imkân tanındığı ancak en ge?

GÜNDEM 13.07.2013 10:47:00 0
 HGS satışları devam ediyor
Çerkezköy PTT Müdürü Ali Arslan, yurtdışından gelen araç sürücülerinin, bir hafta içerisinde HGS kartı almadığı takdirde, geçen bir hafta zarfındaki geçişlerinden cezalı duruma düştüğünü belirtti.
 
TALEP KARŞILANAMIYOR
Ali Arslan, yaz mevsimi nedeni ile yurt dışından gelen vatandaşların, kart talebi için bankalara müracaatta bulunduğunu ancak her bankada kart bulunmadığı için vatandaşların kart taleplerinin karşılanamadığını ifade ederek “PTT şubemizde hem aracın camına yapıştırılan ve 5 TL karşılığında alınan,  hem de kart şeklinde olup 15 TL karşılığında alınabilen HGS’lerimiz bulunuyor” dedi.
 
 
18 BİN ADET KART SATILDI
Arslan, HGS kart ücretlerinin aracın tekerlek sayısına göre belirlendiğini söyleyen “Şu anda uygulanan fiyatlar taksilerde 30 TL, minibüslerde 45 TL ve otobüslerde ise 62 TL olarak satışlarımız devam etmektedir. Bu güne kadar şubemizden 18 bin adet kart satışı gerçekleştirdik” diye konuştu.
 
Haber / Asim YAVUZ