Kepçenin altında can verdi

Karaağaç Çöplük Alanı’nda meydana gelen iş kazasında Karaağaç Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nde çalışan Rıza Tiltak (33) hayatını kaybetti.

YAŞAM SAĞLIK 12.07.2013 03:43:00 0
Kepçenin altında can verdi
 KEPÇENİN ALTINDA KALDI
Kaza dün saat 12.45 sıralarında meydana geldi. Karaağaç Çöplük Alanı’nda bulunan çöplerin yakılması işlemi esnasında çöpleri bir araya toplayan kepçe, sol tekerleklerinin boşluğa gelmesi nedeniyle yana devrildi. Bu sırada şoför kabininin sol tarafında bulunan Karaağaç Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü çalışanı Rıza Tiltak, devrilen kepçenin altında kalarak hayatını kaybetti. Tiltak’ın, görevlendirilmediği halde çöp yakma çalışmalarına katıldığı ifade edildi. Bir kız çocuğu babası olan Rıza Tiltak’ın eşinden ayrı yaşadığı ve boşanma arifesinde olduğu öğrenildi.
 
ADLİ TIP’A GÖNDERİLDİ
Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken, Rıza Tiltak’ın ölüm haberini alan Karaağaç Belediyesi çalışanları da olay yerine akın etti. Tiltak’ın cesedi, Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Mikail Demirci’nin olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna, daha sonra da kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Karaağaç Belediyesi tarafından dün saat 21.30’da yapılması planlanan Ramazan etkinliğinin de Rıza Tiltak’ın hayatını kaybetmesi nedeniyle iptal edildiği açıklandı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ