ETSO yeni dönem ilk Meclis toplantısı yapıldı

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni dönemindeki ilk gündemli Meclis Toplantısı, ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren Başkanlığı'nda yapıldı.

GÜNDEM 12.07.2013 00:24:00 0
ETSO yeni dönem ilk Meclis toplantısı yapıldı
YENİ DÖNEM İLK TOPLANTI
Meslek Komite Başkanlarının da katıldığı toplantının açılışında konuşan Meclis Başkanı Mehmet Eren dört yıl boyunca görev yapacak olan 32 kişilik Meclisin önümüzdeki dönemde birlik ve beraberlik içerisinde yeni başarılara imza atacağına inandığını söyledi. Bundan sonraki sürecin olumlu olacağını söyleyen Eren: “ Bizleri bu görevlere layık gören ve seçen tüm üyelerimize bizlere gösterdikleri güvene teşekkür ediyoruz. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası en eski sivil toplum kuruluşu, Edirne'de ekonominin tek adresi. Üyelerimiz önümüzdeki dönem için mesleki, sektörel ve toplumsal konularda ki sorunlara çözümler üretme, gelişmeye destek sağlama konularında hizmet etmeye bizleri sorumlu kıldılar. Üzerimize yüklenen bu sorumluluğa uygun icraatlar ve hizmetler içerisinde olacağız. Meclisimizden çıkacak sonuçlar Edirne ve Edirne Ticaret ve Sanayi Odamız için hayırlı olsun” dedi. 
 
HİZMET ÜRETEN ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ
Aylık olağan gündemin görüşülmesinin ardından Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt Meclis ve Meslek Komite Üyelerine yönelik bir konuşma yaparak öncelikli hedeflerinin üyelerinin beklentilerine yönelik üye ve sektör odaklı olacağını ve sektörel bazda toplantılar yapacaklarını belirtti. Zıpkınkurt “Fikir üreten, iş üreten, çözümleri birlikte arayacağımız bir anlayışı hayata geçirmek için. Biz diyen bir yönetim anlayışıyla var gücümüzle çalışacağız. Odamızı üyelerinden aidat toplayan kurum olmaktan çıkarıp onlara hizmet üreten çalışmalar yapacağız.” dedi.
 
Haber / Gökhan TEKER