Yaz Spor Okulu 19 Temmuz’da sona erecek

Kapaklı Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Yaz Spor Okulu'nda sona gelindi. 6 farklı branşta 200'ü aşkın öğrencinin eğitim gördüğü Yaz Spor Okulu'nda eğitim-öğretim 8 gün sonra tamam

GÜNDEM 10.07.2013 23:12:00 0
 Yaz Spor Okulu 19 Temmuz’da sona erecek
19 TEMMUZ’DA SONA ERECEK
Kapaklı Belediyesinin düzenlediği Yaz Spor Okulu hem öğretmeye hem de eğlendirmeye devam ediyor. Haziran ayının sonunda başlayan 200'ü aşkın öğrencinin katıldığı okulda, sosyal kültürel ve spor aktiviteleri dallarında eğitimler veriliyor. Futbol, Basketbol, Voleybol, İngilizce, Satranç ve Yüzme branşlarında eğitim verildiği Kızılpınar Belediyesi Yaz Spor Okulu 19 Temmuz’da faaliyetlerini tamamlayacak.
 
BAŞKAN’A TEŞEKKÜR ETTİ
Yaz Spor Okulu'nun devam ettiğini ifade eden Yaz Spor Okulu Koordinatörü Cengiz Vural “
Yaz Spor Okulu çalışmaları 19 Temmuz’a kadar devam edecek. 6 branşta 210 öğrenciyle Kapaklı halkına hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz. Amacımız, öğrencilerimizin yıl içindeki yorgunluklarını atmaları, boş zamanlarını iyi değerlendirmelerini sağlamaktır. Bu çerçevede bizden maddi manevi desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’ya teşekkür ediyoruz” dedi. 

“DAHA DA ARTACAKTIR”
Belediye olarak her yıl açmış oldukları yaz spor okuluna gösterilen ilginin kendilerini çok memnun ettiğini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ''Çocuklarımız burada elde ettikleri birikimleri bundan sonraki eğitim hayatlarında kullanacaklardır. Yaz spor okuluna devam etmiş olmanın avantajını yaşayacaklar. Yapılan çalışmaları takip ettiğimizde son derece faydalı çalışmalar yapıldığını görüyoruz. Hocalarımıza göstermiş oldukları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Yaz spor okulumuz bundan böyle her yaz döneminde katılımın daha da artmasını sağlayarak hizmet vermeye devam etmesini arzu ediyorum" dedi.
 
6 BRANŞTA HİZMET VERİLİYOR
Yaz Spor Okulu’nda Futbol, satranç ve İngilizce kursları Kapaklı Çok Programlı Lisesi’nde, voleybol ve basketbol kursları Gazi İlkokulu’nda ve yüzme kursu da Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji’nde veriliyor. Yaz spor okulunda koordinatör olarak Cengiz Vural, satranç branşında Murat Bektaş, İngilizce branşında Göksel Koçluk ve Aysun Mandalı, voleybol branşında Ahmet Üzgün, basketbol branşında Mehmet Göğebakan görev yapıyor.
 
 
HABER MERKEZİ