EUCEN daimi üyesi oldu

Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezimiz Avrupa Üniversiteleri Sürekli Eğitim Birliği EUCEN (European Universities Continuous Education Network) daimi üyeliğine kabul edildi.

GÜNDEM 10.07.2013 23:01:00 0
 EUCEN daimi üyesi oldu
EN BÜYÜK OLUŞUMLARDAN
Yetkililer “Avrupa Üniversiteleri Sürekli Eğitim Birliği (EUCEN) yükseköğretim kurumlarına ait sürekli eğitim merkezlerinin bağlı olduğu en büyük disiplinler arası oluşumdur. Merkezi Belçika'da bulunan bu sivil toplum kuruluşu niteliğindeki dernek, dünyada ve Avrupa'da yükseköğretim kurumlarında hayat boyu öğrenmenin geliştirilmesi ve ilerleme yoluyla Avrupa'nın ekonomik ve kültürel hayatına katkıda bulunmayı, Avrupa'da hayat boyu öğrenmeyi ve bilgi politikaların geliştirilmesinde üniversitelerin etkisini teşvik etmeyi amaçlamaktadır. Avrupa Üniversiteleri Sürekli Eğitim Birliği'nin 40 ülkeden toplam 212 saygın üyesi bulunmaktadır” dedi.
 
14 ÜNİVERSİTEDEN BİRİ OLDU
Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi KLUSEM (European Universities Continuous Education Network) EUCEN'e üye ülkemizdeki on dört üniversiteden biri oldu.
 
 
Haber / Gökhan TEKER