“Saros Körfezi Turizm Anket Çalışması” başlatıldı

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (Keşan TSO) tarafından, Saros Körfezi’nin turizm potansiyelini ve gelen turistler ile tatilcilerin sorunlarını belirlemek amacıyla hazırlanan “Saros Körfezi Turizm Anket Çalışma

GÜNDEM 10.07.2013 01:05:00 0
  “Saros Körfezi Turizm Anket Çalışması” başlatıldı
EN AZ BİN KİŞİYE UYGULANACAK
Önceki gün oda görevlileri tarafından Enez Sahili’nde yaklaşık 150 kişiye Saros Körfezi ile ilgili anket çalışması uygulandı.  Keşan TSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa İşçimen “Anket çalışmamızı, Saros Körfezi’nde turizm hareketliliği görülen sahil bölgelerimizde, en az 1000 kişiye uygulamayı hedefliyoruz. Bu çalışma ile bölgemizin en önemli turizm potansiyeli olan Saros Körfezi’ndeki turist ve tatilcilerin, tatilleri süresince öne çıkan sorunlarını tespit ederek bu sorunlara kalıcı çözümler üretilmesine katkı sağlamak istiyoruz. Anket çalışmamız aynı zamanda bölgeye yatırım yapan ve yapmak isteyen girişimcilerimize de yol gösterecek” dedi. 
 
BİZLERE YARDIMCI OLACAK
Çalışmaların Enez Sahili’nden başlayarak tüm Saros’u kapsayacağını ifade eden İşçimen “Çalışmalarımıza Enez Sahili ile başladık. Oda personelimiz burada yaklaşık 150 kişi ile anket çalışması yaptı. Genel anlamda anket çalışması yaptığımız turist ve tatilciler, sorunlarının ve önerilerinin dinlenmesinden, bölgeye yönelik görüşlerinin alınmasından son derece mutlu oldular. Önümüzdeki günlerde anket çalışmamızın sonlanmasıyla sonuçlar odamızca analiz edilecek, rapor haline getirilerek ilgili tüm kurum ve birimler ile paylaşılacaktır. Anket sonuçları aynı zamanda bölgenin daha etkin tanıtımı için izlenecek yöntemlerin belirlenmesin de bizlere yardımcı olacak” dedi.  Mustafa İşçimen son olarak, anket çalışmasının önümüzdeki günlerde Erikli, Yayla, Mecidiye, Gökçetepe, Sazlıdere ve Vakıf Sahilindeki turist ve tatilcilerle devam edeceğini belirtti.
 
Haber / Gökhan TEKER