Ramazan eğlenceleri coşkuyla başladı

Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından her yıl gerçekleştirilen geleneksel Ramazan ayı eğlenceleri önceki gece saat Karaumurbey Caddesi üzerinde bulunan Anıt Kültür Park’ta coşkuyla başladı.

GÜNDEM 10.07.2013 00:51:00 0
 Ramazan eğlenceleri coşkuyla başladı
 GELENEKSEL RAMAZAN EĞLENCELERİ
Ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde sürecek olan eğlencelerde; Hacivat-Karagöz, sihirbaz, Aşuk ve Maşuk,  palyaço gibi geleneksel ramazan eğlenceleri vatandaşlar ile buluşacak. Ramazan etkinliklerine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti aktaran Kırklareli Belediye Başkanı Avukat Cavit Çağlayan “Belediye Başkanlığı olarak ramazan geleneklerini yaşatmak, halkımıza eski ramazan aylarını hatırlatmak ve çocuklarımızın aileleri ile birlikte hoş vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla Ramazan ayı’nda kentin farklı mahallelerinde etkinliklerimiz olacaktır. Çocuklar palyaço gösterileri ile eğlenirken, anne ve babalar düzenlenen yarışmalara katılarak çocuklarının sevinçlerine ortak oluyor. Anıt Kültür Park’ta gördüğümüz ilgiden dolayı Kırklarelili vatandaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
 
YARIŞMALARA KATILDI
Ayrıca Ramazan Eğlencelerine eşi Figen Çağlayan ile birlikte katılan Başkan Çağlayan etkinlik süresince anne ve babalar için düzenlenen yarışmalara katıldı.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN