Artık geri sayım başladı

AK Parti Kapaklı Gençlik Kolları tarafından organize edilen piknik etkinliğine katılmak üzere Kapaklı’ya gelen AK Partili Tekirdağ Milletvekili T. Ziyaeddin Akbulut, burada gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM 9.07.2013 01:09:00 0
 Artık geri sayım başladı
AK Parti Kapaklı Gençlik Kolları tarafından geçtiğimiz günlerde organize edilen Halı Saha Futbol Turnuvası’na katılan takımlar için önceki gün Kazak Gölü’nde piknik etkinliği düzenlendi.
 
KATILIM YOĞUN OLDU
AK Parti Kapaklı Gençlik Kolları tarafından düzenlenen piknik etkinliğine AK Parti Tekirdağ Milletvekili T. Ziyaeddin Akbulut, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce, AK Partili Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Habip Bilgin, AK Partili Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri Salih Bezgin ve İrfan Demir, 2009 AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz, Kapaklı’nın tanınan iş adamlarından Erol Buz ve Ömer Karadeniz, Kapaklı Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Aktürk, Kapaklı Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Piknik Ağası Yakup Torun ve çok sayıda davetli katıldı.
 
BU TÜR ETKİNLİKLER İNSANLARI BİR ARAYA GETİRİR                                                                                                              
Piknikte konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili T. Ziyaeddin Akbulut,  seçimlere hazırlık aşamasında Halı Saha Turnuvası ve piknik gibi etkinliklerin büyük önem taşıdığını belirtti. Yapılan bu etkinliklerin insanları bir araya getirdiğini ifade eden Ziyaeddin Akbulut, AK Parti olarak bugüne kadar birçok önemli hizmete imza attıklarını dile getirdi.
                                  
 
KİMSE HOŞ BAKMAZ
AK Parti hükümetinin milli irade çerçevesinde büyük yol kat ettiğini belirterek konuşmasına devam eden Ziyaeddin Akbulut, “Mısır’da seçimle başa gelen Mursi, ordu tarafından görevden alındı. 21. Yüzyılda böylesi demokrasi dışı bir olaya kimse hoş bakmaz” diyerek, Mısır’da demokrasi adına büyük bir cinayet işlendiğini sözlerine ekledi.
 
SEÇİMLERE ÇOK İYİ HAZIRLANMALIYIZ
2011’de yapılan referandumda tüm dünyaya demokrasi örneği verdiklerini kaydeden Ziyaeddin Akbulut, “Bu referandumda halkı n iradesinin tek irade olduğunu tüm dünyaya gösterdik” dedi. Önümüzdeki yerel seçimlerde AK Parti karşıtlarının boyunun ölçüsünü alacaklarını belirten Akbulut, “Artık geri sayım başladı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile birlikte en az 7-8 ilçe belediyesini de AK Parti bünyesine kazandıracağız. Dolayısıyla seçimlere çok iyi hazırlanmalıyız” dedi.  
 
TEŞEKKÜR PLAKETLERİ VERİLDİ
Tekirdağ Milletvekili T. Ziyaeddin Akbulut konuşmasının ardından, AK Parti Kapaklı Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Halı Saha Turnuvası’na destek veren Kapaklı Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Piknik Ağası Yakup Torun, Bilal Acar ve Bülent Çiftçi’ye birer teşekkür plaketi verdi.
 
 
Haber / Ahmet KARDEŞ