Alişan konserinde kadınlar birbirine girdi

Edirne Belediye Başkanlığı'nın düzenlediği Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri ve Kültür Haftası etkinlikleri kapsamında, trafiğe kapalı olan kentin en işlek yeri Saraçlar Caddesi'nde ücretsiz

GÜNDEM 5.07.2013 23:10:00 0
 Alişan konserinde kadınlar birbirine girdi
ÇOCUKLAR KORKUDAN AĞLADI
Konserin verileceği sahnenin önünde iki kadının yer kapma tartışması ise konsere damgasını vurdu. Kavgaya dönüşen tartışmada kadınlar, çocuklarının gözü önünde birbirine girdi. Kadınlarından biri aldığı darbe nedeniyle burnu kanadı. Kavgayı araya giren güvenlik görevlileri ayırırken, kadınların çocukları ise korkudan ağladı. Ardından da kadınlar konser alanından uzaklaştırıldı.
 
ALİŞAN COŞTURDU
Alişan sahneye çıktıktan sonra özellikle genç kızlar çığlık çığlığa bağırdı. Ünlü şarkıcı, söylediği hareketli ve duygusal şarkılarla caddeyi dolduran yaklaşık 10 bin kişiye unutulmaz anlar yaşattı. Edirne'nin kendisi için önemine değinen Alişan, bir dönem burada Osmanlıspor takımında futbol oynadığını söyledi. Kırkpınar güreşlerinin Ata sporu olduğunu belirten Alişan, 'Dinlenmek için gittiğim otelde pehlivanlarla karşılaştım. Birinden bana el ense yapmasını istedim. Yaptı, boynum uzun süre ağrıdı" dedi. Konser sırasında Roman havası söylerken sahneye çok sayıda genç kızı çıkartan Alişan, birlikte göbek atıp oynadı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Alişan, ardından Edirne'den ayrıldı.
 
 
Haber / Cihangir ARIK