İftar yemeğinde buluşacaklar

Kırklareli Belediye Başkanlığı, geçen sene olduğu gibi bu yıl da her akşam bir mahalle sakinleri ile Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenecek olan iftar yemeğinde buluşacak.

GÜNDEM 5.07.2013 01:13:00 0
 İftar yemeğinde buluşacaklar
 HEP BİRLİKTE ORUCUMUZU AÇACAĞIZ
Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini belirten Kırklareli Belediye Başkanı Avukat Cavit Çağlayan “Geçen sene olduğu gibi bu yıl da her akşam farklı mahalle sakinlerimiz ile birlikte mümkün olduğunca mütevazı sofralarda halkımız ile birlikte olacağız. Ramazan ayı boyunca sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve vatandaşlarla birlikte iftar programlarında bir araya gelerek, hep beraber iftarımızı açacağız. İftarımızı açtıktan sonra ise birlikte yine düzenlediğimiz Ramazan Eğlencelerinde bir arada zaman geçireceğiz.”dedi.
 
 DENETİMLER ARTIRILACAK
Ayrıca Başkan Çağlayan, Ramazan ayı’nda zabıta ekiplerinin denetimlerini arttıracağını, özellikle iftar ve sahurluk gıda malzemesi üretimi ve satışı yapan noktaların özenle denetleneceğini, tatlı ve şekerleme imalathanelerindeki üretim şartlarının sağlıklı olup olmadığı tespit edilerek, gerekli önlemlerin alınacağını belirtti.
 
Haber / Menşure KARDEŞ