Bross çalışanları piknikte buluştu

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Bross Tekstil, geçtiğimiz gün organize ettiği piknik şöleninde çalışanlarla ailelerini bir araya getirdi. Kızılpınar Kocameşe Piknik Alanı

GÜNDEM 3.07.2013 23:50:00 0
 Bross çalışanları piknikte buluştu
PİKNİĞE YAKLAŞIK BİN KİŞİ KATILDI
Düzenledikleri piknik şölenine katılan tüm çalışanlarına ve ailelerine teşekkür eden Bross Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Asım Yavuzarslan, piknik şölenini her sene tekrarlayarak geleneksel hale getireceklerini ifade etti.
 
 
PİKNİKTEN MUTLU AYRILDILAR
Çalışanların ve ailelerinin günlük hayatın stresinden uzaklaşması, çalışanların birlik ve beraberliklerinin güçlenmesini sağlamayı amaçladıklarını belirten Asım Yavuzarslan, katılımlarından dolayı tüm çalışanlara teşekkür etti.
 
Kızılpınar Kocameşe Piknik Alanı’nda gerçekleştirilen piknikte çalışanlar ve aileleri orkestra eşliğinde çeşitli yöresel oyunlar oynadı. Piknikte düzenlenen yarışmalarda kazananlara çeşitli ödüller verildi. Piknik şölenine katılan tüm çalışanlar ve aileleri etkinlikten dolayı memnun ve mutlu olduklarını kaydetti. Pikniğe Bross Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Asım Yavuzarslan Bross Tekstil ortaklarından Sinan Kozuva , Bross Tekstil Müdürü Necip Melikoğlu, fabrika çalışanları ve aileleri ile birlikte yaklaşık bin kişi katıldı.
 
 
Haber / Ahmet KARDEŞ