Destekçiniz olacağım

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Organ Seçimlerinin ardından Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilen Enis Sülün önceki gün Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarc

GÜNDEM 3.07.2013 23:39:00 0
 Destekçiniz olacağım
HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIM
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ziyarette yaptığı konuşmada "Çorlu hızla gelişmekte olan sanayisi ile geleceği açık ve parlak bir bölgemizdir. Göreve seçilen Çorlu TSO'nun genç ve dinamik kadrosu bölgenin gelişiminde etkin rol oynayacaktır. Yapacağınız çalışmalar ile Çorlu'ya yararlı hizmetler vereceğinize inanıyorum. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın projelerini yakından takip edeceğim ve yapacağınız her çalışmada şahsım olarak her zaman yanınızda ve destekçiniz olacağım" dedi.
 
GURUR DUYACAĞIMIZ GELİŞMELER OLACAK
Çorlu TSO Başkanı Enis Sülün de “Hizmet dönemimiz içerisinde, TOBB çatısı altında bulunmaktan gurur duyduğum bu önemli kurumun bölgemiz ve ülkemiz ekonomisine katkıda bulunabilmesi için sizlerin de desteğiyle büyük bir gayretle çalışacağımızdan emin olabilirsiniz. Birlik ve beraberlik ruhuyla bölge ekonomisinin, istihdamın ve ihracatın artırılması, ekonomik potansiyelin etkin biçimde geliştirilmesi, Çorlu TSO üyelerine ve bölgemize daha kaliteli hizmet verilmesinin sağlanması öncelikli hedeflerimiz arasındadır. Çorlu'nun gelişmesi adına yapılan çalışmalarda her türlü katkıyı sunan şahsınıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İşimizin kolay olmadığını ve oldukça zor olduğunun bilincindeyim. TOBB çatısı altında gurur duyacağımız gelişmeleri sizlerle paylaşacağıma inanıyorum" diye konuştu. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; bölge hakkında TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na bilgiler verildi.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN