“Derneklerimizin her zaman yanında olduk”

Kapaklı Sinoplular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, geçtiğimiz gün düzenlenen geleneksel Sinop'lular Şenliği’ne verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı makamÄ?

GÜNDEM 3.07.2013 03:15:00 0
 “Derneklerimizin her zaman yanında olduk”
KAPAKLI'LI HEMŞERİLERİMİZLE BİR BÜTÜNÜZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Derneklerimizin her zaman yanında olduk. Her zaman da yanlarında olmaya devam edeceğiz. Yöresel derneklerimizi ülkemizin çeşitli noktalarından ilçemize yerleşen vatandaşlarımızı en büyük zenginliğimiz olarak görüyoruz. Kapaklılı olma bilincine sahip çıkarak faaliyetlerini sürdüren ve üyeleri arasında bir yardımlaşma ve dayanışma bilinci oluşturan bütün derneklerimizin her zaman yanında olduk. Hangi yöreden gelirse gelsin tüm Kapaklı'lı hemşerilerimizle bir bütünüz” dedi.
 
DAHA GÜZEL GÜNLERE BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ
Kapaklı Belediyesi olarak bütün dernekleri önemsediklerini ve onların düşüncelerinden yararlandıklarını sözlerine ekleyen Başkan İrfan Mandalı, “Elimizden geldiğince derneklerimizi ziyaret etmeye gayret ediyoruz. Etkinliklerine katılmaya çalışıyoruz. Karşılıklı olumlu bir ilişki içindeyiz. Biz hepimiz Kapaklı'da yaşayanlar Kapaklı'lıyız ve Kapaklı'mızı seviyoruz. Kapaklı'mızda yaşayan her yöre, her bölge insanımızla güzel bir renk yumağıyız. Sevgimiz saygımız ülkemize olan bağımız ile daha güzel günlere birlikte yürüme inancındayız” ifadelerini kullandı.
 
TEŞEKKÜR BELGESİ VERDİLER
Derneklerin artık ciddi bir sivil toplum örgütü konumuna geldiğini dile getiren İrfan Mandalı, derneklerin belediye çalışmalarına da önemli katkıları olduğuna dikkat çekerek, “Ziyaretler vasıtasıyla belediyemizin önemli projelerini anlatma olanağı da buluyoruz” diye konuştu. Ziyarette Sinoplular Dernek Başkanı ve diğer ziyaretçiler tarafından başkanı İrfan Mandalı'ya teşekkür belgesi takdim edildi. Sinoplular Dernek Başkanı ve diğer ziyaretçiler Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ziyaretlerinin ardından başkan yardımcıları Mustafa Serat ve Adem Sekmen'i de ziyaret ederek derneğe verdiği katkılarından dolayı birer teşekkür belgesi sundular.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ