Tekirdağ Şubesi’ne görkemli açılış

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) yurt içindeki 37. Trakya’daki ilk şubesi, yapılan açılış töreniyle Çorlu’da açıldı

GÜNDEM 26.06.2013 03:27:00 0
 Tekirdağ Şubesi’ne görkemli açılış
ÖNEMLİ VE ÖZEL BİR GÜN
Açılış törenine Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Özlem Yemişçi, T. Ziyaeddin Akbulut, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Çorlu Kaymakam Vekili ve Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Karakuş, MÜSİAD Tekirdağ Şube Başkanı Dr. Oktay Dede, il ve ilçe protokolü ile davetliler katıldı. Açılış töreninde konuşan MÜSİAD Tekirdağ Şube Başkanı Dr. Oktay Dede; Çorlu’da önemli ve özel bir gün yaşadıklarını ifade ederek, açılışını yapacak oldukları MÜSİAD Tekirdağ Şubesinin Çorlu’ya ve Tekirdağ’a hayırlı olması dileğinde bulundu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ÖNEMLİ HİZMETLERDE BULUNDU
MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ise; MÜSİAD’ın geride kalan 23 yılda, 6500 üyesi ile Türkiye genelinde 64 noktada, ayrıca dünyada 57 ülke ve 140 noktada temsil edilen bir STK olduğunu belirterek; kendine münhasır değerleri, gelenekleri olan bir kuruluş olduklarını ifade etti. Açılış töreninde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop da; “MÜSİAD kurulduğu yıldan bugüne kadar bir sivil toplum kuruluşu olarak, ülkemizin ekonomik açıdan kalkınması adına önemli hizmetlerde bulundu” diyerek sanayisi ile önem arz eden Tekirdağ şubesinin Tekirdağ'a hayırlı olması dileğinde bulundu.
 
GEÇ KALINMIŞ BİR GİRİŞİM
Vali Ali Yerlikaya konuşmasında; “1990 yılında kurulan MÜSİAD’ın, kolektif bir ruhla, ekip çalışması içerisinde güzel işler yaptığını ifade ederek, 1385 sanayi işletmesi olan bir şehirde, 23 yıl sonra MÜSİAD’ın bir şube açıyor olması, açıkçası geç kalınmış bir girişimdir” diyerek, açılışı yapılan şubenin Tekirdağ’a ve tüm Trakya’ya hayırlı olması dileğinde bulundu. Konuşmalardan sonra İl Müftüsü Mahmut Gürlen tarafından yapılan duanın ardından şubenin açılışı, kurdelenin kesilmesi ile gerçekleşti. Açılıştan sonra,  bir de yemekli açılış ve gala programı düzenlendi. Burada da yapılan konuşmaların ardından, emeği geçenlere plaketler verildi.
                                     
                                                                                                                                                                                Haber / Ahmet KILAVUZ