Kültür Merkezi’nin proje çalışmaları tamamlandı

Türkiye’nin en yeni ilçelerinden Kapaklı’da yapılması planlanan ‘Kültür Merkezi’nin projesi vatandaşları heyecanlandırmaya yetti. Proje hakkında Kapaklı halkını bilgilendiren Belediye Başkanı

GÜNDEM 20.06.2013 08:26:00 0
 Kültür Merkezi’nin proje çalışmaları tamamlandı
Kapaklı Belediyesi tarafından 2013 yılında yapımına başlanılması planlanan Kültür Merkezi’nin proje çalışmaları tamamlandı.
 
 
PROJEDE YOK YOK
Kapaklı Kültür Merkezi’nin Beyaz Saray Düğün Salonu’nun bulunduğu belediye hizmet alanına yapılmasının planlandığını ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Kapaklı Belediyesi Kültür Merkezi’nin proje aşaması tamamlandı. Kültür merkezimizde 91 araçlık kapalı araç otoparkı, 310 kişilik çok amaçlı salon, mescid, fitness salonu, sauna ve hamam, dinlenme salonları, 3 adet 90’ar kişilik cep sineması, 500 kişilik balo salonu, açık anfi tiyatro, kütüphane, dans, müzik, fotoğraf ve tiyatro atölyesi, 9 adet derslik ve öğretmen odası, 1080 metrekarelik ticari alan, 2 adet cafe&restaurant yer alacak” dedi.
 
 
MODERN BİR KAPAKLI İÇİN ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ
Kültür Merkezi projesinin 15 bin 931 metrekare alan üzerine inşa edileceğini dile getiren Başkan İrfan Mandalı, proje çalışmasının tamamlandığını, ihale çalışmalarının tamamlanmasının ve ihalenin gerçekleşmesinin ardından yapım çalışmalarına başlanılacağını sözlerine ekledi. Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Sizlerden aldığımız güçle Çağdaş ve daha Modern bir Kapaklı yaratmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sizler her şeyin en iyisine layıksınız” diye konuştu.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ