AK Parti’den Tekirdağ TSO’ya ziyaret

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, Başkan Yardımcıları Sezai Çetin, İrfan Balcı, İlçe Sekreteri Recep Gülen, Sosyal İşler Başkan Yardımcısı Nihal Köşdere, Seçim İşleri Ba?

GÜNDEM 19.06.2013 04:32:00 0
 AK Parti’den Tekirdağ TSO’ya ziyaret
YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİLER
AK Parti heyeti, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mestan Özcan, Yönetim Kurulu Üyeleri Göksel Karaevli, Galip Öge ve Cemil Koçaş tarafından karşılandı. Başkan Tunca ve beraberindeki heyet Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay’ı, Yönetim ve Meclis Üyelerini tebrik etti ve yeni görevlerinde başarılar diledi.
 
SİYASİ KİMLİKLERİ DIŞARIDA BIRAKIYORUZ
Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekirdağ TSO Başkanı Günay, “Bizler Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası olarak kapıdan girerken siyasi kimlikleri dışarıda bırakıyoruz ve hiçbir siyasi düşünce gütmeden üyelerimize maksimum fayda sağlamak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Zaman zaman siyasi parti il temsilcilerimizle ve milletvekillerimizle toplantılar düzenleyip fikir alışverişinde bulunuyoruz. Tekirdağ’ın gelişmesi için Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizler elimizden geleni yapmaya hazırız. Sizlere bu anlamlı ziyaretinizden dolayı bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 
Haber / Gökhan TEKER