Belediyeden çocuklara tatil hediyesi

Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Veliköylü çocukların özellikle tatil dönemlerinde kötü alışkanlıklardan uzak durmaları ve onlara spor alışkanlığı kazandırılması amacıyla bel

GÜNDEM 13.06.2013 02:13:00 0
 Belediyeden çocuklara tatil hediyesi
Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, beldenin muhtelif noktalarında devam eden çim saha çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.
 
DAHA GÜVENLİ ORTAMLARDA OYNAYACAKLAR
Veliköy sınırları içerisinde ikamet eden çocukların özellikle okulların tatile girdiği dönemlerde kötü alışkanlıklardan uzak durmaları ve futbolu sokaklarda yol ortasında değil de daha güvenli bir ortamda oynamalarını sağlamak amacıyla beldenin muhtelif noktalarında çim futbol sahası yapım çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Başkan Hanifi Belindir, “Beldemizin üç noktasında çim futbol sahası yapım çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor” dedi.
 
AMAÇ ÇOCUKLARA SPOR ALIŞKANLIĞI KAZANDIRMAK
Belindir, sporun çocukların kötü alışkanlıklardan uzak durmasını sağlayan en önemli unsurlardan biri olduğunu belirterek “Veliköy Belediyesi olarak bu projeleri gerçekleştirmekteki bir diğer amacımız da çocuklarımıza spor alışkanlığı kazandırmak, onlara ekip ruhunu, takım çalışmasının önemini aşılamaktır” ifadesini kullandı.
 
GERÇEKLEŞTİRİLMESİ ZORUNLU
Bahse konu projelerin gerçekleştirilmesinin gerekli olduğunu söyleyen Belindir “Geçtiğimiz ay, Veliköyspor’un altyapısından yetişen Ercan Yılmaz’ı Avusturya’nın 3. Lig ekiplerinden birine transfer ettik. Çocuklarımıza bu tür imkanlar sağlayarak, onlara yeteneklerini geliştirme ve ülkemizi başarıyla temsil etme şansı tanımış oluyoruz. Biz bu bilinçle hareket ediyoruz. İnşallah çalışmalarımızı en kısa zamanda tamamlayarak bu alanları çocuklarımızın hizmetine sunacağız” dedi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ