Ortak projelere imza atacaklar

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası ile Gümülcine Esnaf ve Ticaret Odası Yöneticileri önceki gün Keşan TSO'da bir araya geldi.

GÜNDEM 9.06.2013 18:40:00 0
  Ortak projelere imza atacaklar
İŞBİRLİĞİ GÖRÜŞÜLDÜ
Gümülcine Esnaf Odası Başkan Yardımcısı Hasan Recep ve Genel Sekreter Rıdvan Ahmet'ten oluşan Gümülcine heyetini Keşan TSO Meclis Başkanı Yüksel Alioğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Kadir Mutaf ve İsmail Şapçı Keşan TSO Yönetim Kurulu Toplantı Salonu'nda karşıladı. İki bölge arasındaki ekonomik ve sosyal işbirliğinin geliştirilmesi konusunda fikir alış verişinde bulunan yöneticiler yaklaşık 1 saat süren toplantıda, iki oda işbirliğinde gerçekleştirilebilecek projeler hakkında görüştü.
 
ODAMIZIN YÜZDE ‘İ TÜRKLER TARAFINDAN TEMSİL EDİLİYOR
Genel Sekreter Rıdvan Ahmet toplantıda yaptığı konuşmada, Gümülcine Esnaf ve Ticaret Odası hakkında bilgi vererek “Keşan TSO'nun başarılı çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Gümülcine Esnaf ve Ticaret Odamızın kayıtlı üye sayısı 6500'dür. 21 Meclis Üyesi ile temsil edilen odamızın 11 Meclis Üyesi Türk kökenlidir. Yani odamızın yüzde 55'i Türk kökenli vatandaşlarımız tarafından temsil edilmektedir. Keşan TSO ile yeni dönemde de ortak çalışmalar ve projeler yapmak istiyoruz. Bu vesile ile başarılı bir seçim geçiren yeni dönem Keşan TSO Meclisini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz” dedi.
 
BÖLGE ADINA MUTLULUK DUYACAĞIZ
Keşan TSO Meclis Başkanı Yüksel Alioğlu da toplantıda yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iki oda arasında yapılacak ortak projelerin hayata geçirilmesinden bölge adına mutluluk duyacağını ifade etti. Toplantının devamında ortak yapılacak projeler ile ilgili karşılıklı görüşler paylaşıldı.
 
Haber / Cihangir ARIK