AK Parti’den ÇTSO’ya hayırlı olsun ziyareti

26 Mayıs’ta gerçekleştirilen seçimlerin Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığına seçilen Süleyman Kozuva ve yeni yönetime hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

GÜNDEM 7.06.2013 00:24:00 0
 AK Parti’den ÇTSO’ya hayırlı olsun ziyareti
ÇTSO’YU ZİYARET ETTİLER
Dün saat 14.00’da da AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil ve Yönetim Kurulu üyeleri Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. AK Partililer ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Meclis Başkanı Taha Ülker, Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Mehmet Danyeli ve yönetim kurulu üyesi Mustafa Seçkin tarafından karşılandı.
 
GÜZEL ŞEYLER ORTAYA KOYACAĞIZ
Yeni yönetimi tebrik eden ve çalışmalarında başarılar dileyen Alaettin Demirbağ, sonuçlara bakıldığında herkesin gönlünün bu oluşumdan yana olduğunun görüldüğünü belirterek “ÇTSO seçimlerinde sebeplere dair araştırmaya gerek olduğunu zannetmiyorum. Bundan sonraki süreçte biz bizim üzerimize düşen bir görev varsa onu yerine getirmeye çalışacağız. Biz siyasi alanda, siz ise ticari konularda güzel şeyler ortaya koymaya çalışmalıyız” dedi.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
Ziyarette konuşan Süleyman Kozuva da, ziyaret dolayısıyla AK Partili heyete teşekkür etti. Kozuva “Belediye Başkanı Ali Ertem de sizlerle aynı duyguları paylaşan bir büyüğümüz. Maalesef seçim sonrasında bizim yüzümüzden kendisine haksız olarak iftiralarda bulundular. Dik durduğu için yaşanmış olan olaylardır bunlar. Ben, size ve Ertem’e nezaketiniz nedeniyle bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
ARTIK BİR RENGİMİZ YOK
Kozuva seçime kadar renklerinin sarı olduğunu, seçim sonrasında ise herhangi bir rengi kendilerine sembol seçmediklerini belirterek, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Seçime kadar prosedür gereği sarı rengini kullanmıştık. Artık bundan sonra bir rengi sembol seçmemiz mümkün değildir. Hepimiz bir ve bütünüz. Kızılpınar, Karaağaç Çerkezköy ve Kapaklı. Her üyemiz, her insanımız bizim için aynı değerdedir”
 
BÜTÇE HENÜZ ONAYLANMADI
ÇTSO’da yapacak çok işlerinin olduğunu kaydeden ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva “Büyük bir sorumluluk altında Çerkezköy’e neler yapabileceğimiz konusunda çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Biz her ne kadar geriye dönük bir tutum içinde olmama yönünde karar almış olsak da, bazı konular nedeniyle bu kuralın dışına çıkmak durumunda kalıyoruz. 2012 Yılı bütçesi henüz onaylanmış değil. Bu ve benzer konular bizim yönetimimizin 10-0’lık bir sonuçla seçimi almış olmamızın nedenleridir” diye konuştu.
 
PROTESTOLARI SORDU
ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Danyeli, AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ’a Gezi Parkı protestolarını sordu. Demirbağ, olayların bu derece tırmanmasının asıl nedenleri arasında dış güçlerin parmağının olduğunu iddia ederek “Gezi parkında üç beş ağacın kesilmiş olması masum bir sebeptir. Asıl neden Türkiye’nin her geçen gün daha da güçleniyor olmasıdır. AK Parti, on yıllık zaman zarfında iki buçuk milyon fidan dikimi gerçekleştirmiştir. Gezi parkında ki ağaçlar kesilmeyip bilakis bir başka yere nakledilmişlerdir” açıklamasını yaptı.
 
Haber / Asim YAVUZ