Kapaklı Belediyesi’nden 6 bin kandil simidi

Kapaklı Belediyesi tarafından her yıl yapılan ve geleneksel hale gelen ‘Kandil simidi’ uygulaması bu yıl da sürüyor. Kapaklı Belediyesi Miraç Kandili sebebiyle 6 bin kutu kandil simidi dağıttı.

GÜNDEM 6.06.2013 12:44:00 0
 Kapaklı Belediyesi’nden 6 bin kandil simidi
Miraç Kandili dolayısıyla Kapaklı Belediyesi tarafından kandil simidi dağıtıldı. Kapaklı Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Serat ve Aziz Özkan tarafından, Miraç Kandili dolayısıyla cami çıkışında vatandaşlara 6 bin kutu kandil simidi dağıttı.
 
FIRSAT OLDUĞUNU UNUTMAMALIYIZ
Birlik ve beraberliğin öneminin arttığı bu günlerde kandillerin öneminin de arttığını söyleyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Birlik ve beraberliğin önemli olduğu, kardeşliğe ihtiyacımız olan bu günlerde kandillerin önemi daha da fark edilir olmaktadır. Bizler bu mübarek günler vesilesiyle dostluklara daha da önem vermeli, kırgınlıklardan kaçınmalı, yapılan hatalarımızı telafi etme yoluna gitmeliyiz. Yüreğimizi nefret ve düşmanlık gibi duygulardan temizlemeye çalışmalıyız. Bu mübarek günlerin ve gecelerin, el ele verip tüm dünyada barışı tesis etmemiz için bize sunulmuş birer fırsat olduğunu unutmamalıyız” dedi.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ