Kanalizasyon işçisi toprak altında kaldı

Kapaklı İnönü Mahallesi Volkan Caddesi üzerinde kanalizasyon çalışmaları esnasında toprak kayması sonucu göçük altında kalan 18 yaşındaki Uğur Akın büyük uğraşlar sonucunda kurtarıld?

GÜNDEM 5.06.2013 01:57:00 0
Kanalizasyon işçisi toprak altında kaldı
YOĞUN ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Dün saat 16.00 sıralarında Kapaklı İnönü Mahallesi Volkan Caddesi Varol Beton önünde meydana gelen olayda bir kişi göçük altında kaldı. Taşeron firması ile kanalizasyon çalışmaları yapan ekip içinde bulunan Uğur Akın ustası Bekir K’ye yardım etmek istediği sırada kayan toprağın altında kaldı. Toprak altında kalan Uğur Akın, için paniğe kapılan arkadaşları olası bir göçük ile ikinci kez karşılaşmamak için durumu Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kapaklı İtfaiye Müdürlüğü ve 112 Acil ekiplerine bildirdi. Kısa bir süre içersinde olay yerine gelen ekipler toprak altında kalan Uğur Akın’ı kurtarmak için yoğun çalışma gerçekleştirdi.
 
TOPRAK ALTINDAN ÇIKARILDI
Toprak altında itfaiye ekipleri tarafından ulaşılan Uğur Akın’a sağlık ekipleri de hayatta kalması için oksijen tüpü bağladı. Yarım saat süren çalışmaların ardından 18 yaşındaki Uğur Akın toprağın altından çıkartılarak ambulansa alındı. Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Uğur Akın’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise olayla ilgili soruşturma başlattı. Uğur Akın’ın kurtarılma çalışmalarını korkulu gözlerle izleyen yakınları ve işçi arkadaşları çukurdan çıkarıldıktan sonra mutluluk gözyaşları döktü.
 
Haber / Asim YAVUZ