15. yıla pastalı kutlama

Kapaklı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 15. Kuruluş yıl dönümü pasta kesilerek kutlandı. Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan’ın da katıldığı kutlama programında konuşan Dernek Ba

GÜNDEM 5.06.2013 01:28:00 0
15. yıla pastalı kutlama
Kapaklı’da faaliyet gösteren Kapaklı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkan ve üyeleri derneklerinin kuruluşunun 15. Yıl dönümünü pasta keserek kutladılar.
 
SİYASİLER DE KATILDI
Kapaklı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin 15. Kuruluş yıl dönümü düzenlenen programla kutlandı. 15. Yıl kutlamalarına Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, CHP Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Nedim Yılancı, Kapaklı Belediye Eski Başkanlarından Enver Özel, Kapaklı CHP Belediye Başkanı aday adayı Veysel Güven, AK Parti Kapaklı Gençlik Kolları Başkanı Fazıl Aydın, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri Sefer Demir, Mustafa Çetin, Bülent Çiftçi, Atatürk Mahallesi Muhtarı Bilal Tokuç, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz ve İnönü Mahallesi Muhtarı Sebahattin Mandalı ve dernek üyeleri katıldı.
 
AMACIMIZ YARDIM ETMEK
Programda konuşan Dernek Başkanı Kadir Arıcı, dernek hakkında bilgiler verdi. Hiçbir siyasi amaç ve beklenti içerisinde olmadıklarını, sadece fakir insanlara yardım etmek amacıyla faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten Arıcı, “Derneğimizin 15. kuruluş yıl dönümü münasebeti ile bizlere verdiğiniz onur dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi.
 
521 AİLEYE NAKDİ YARDIM ETTİK
Kuruluş amaçlarının topluma, çevreye ve üyelerine yardımlar yapmak olduğunu ifade eden Arıcı, “Bu güne kadar 6 genel kurul gerçekleştirdik. Kurulduğumuz günden bugüne kadar 521 aileye yardımda bulunduk. Nakdi yardımlarımızın miktarı 55 bin 263 TL’dir. Bunun yanında kırtasiye, giyim, ilaç ve gıda yardımları da yapyık. Ayrıca yapmış olduğumuz yardımları hiç kimsenin bilmemesini amaçlayarak yapıyoruz.” diye konuştu.
 
TEBRİK ETTİ
Kapaklı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 15.   Kuruluş yıl dönümünde konuşan Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, derneğin faaliyetlerini takdirle karşıladıklarını belirtti. Ayhan Bayhan, “Kuruluş ilke ve amaçlarına uygun şekilde faaliyet göstermeniz nedeniyle sizleri kutluyorum Temennim bu gibi derneklerin amaçları doğrultusunda faaliyet göstermeleridir.” diye konuştu. Konuşmalar sonrasında 15. Yıl onuruna hazırlanmış olan pasta kaymakam Ayhan Bayhan tarafından kesildi.
 
Haber / Asim YAVUZ