Hizmet sektörüne bir halka daha eklendi

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, il merkezinde Cemil Koçaş ve Ergin Koçaş kardeşlere ait lokantanın, İstanbul yolu üzerindeki 2. şubesinin açılış törenine katıldı.

GÜNDEM 3.06.2013 00:45:00 0
Hizmet sektörüne bir halka daha eklendi
VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, il protokolü ile STK başkan ve temsilcilerinin de katılığı açılış töreninde, bir selamlama konuşması yapan iş yeri sahiplerinden Ergin Koçaş, açılışı yapılacak şubelerinin sektöre farklı bir hava getireceğine inandıklarını belirtti. Koçaş, “Tekirdağlı hemşerilerimize hizmet noktasında elimizden gelenin en iyisini sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
 
SEKTÖRE CANLILIK KATACAK
Açılışta konuşan Vali Ali Yerlikaya, “Bugün açılışı yapılacak iş yerinin, tıpkı Nisan ayında Çorlu’da açılışına katıldığımız iş yerimizin şubesi gibi sektöre bir canlılık ve yeni bir soluk getireceğine inanıyoruz. Burada açılışını yapacağımız iş yerimizin şubesi de bu alanda şehrimizde, hizmet sektörünün önemli bir halkasını oluşturarak sektöre canlılık katacaktır” dedi.
 
3. ŞUBENİN SÖZÜNÜ ALDI
Koçaş kardeşlerden ilerleyen dönem için 3. şube sözünü de alan Vali Yerlikaya, “Şehrimizde olan her bir güzellik ve hizmet halkası bizim için önemlidir” diyerek, açılışı yapılacak iş yerinin Tekirdağ’a hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. İş yeri sahiplerine bol kazançlar dileğinde bulunan Yerlikaya, daha sonra beraberindekilerle birlikte şube açılışını gerçekleştirerek iş yerini gezdi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ