Devlet Bey, Çerkezköy heyetini kabul etti

Türk tarihi için önemli bir gün olan ve Türkçülük bayramı olarak kutlanan 3 Mayıs’ta MHP Merhum Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in oğlu MHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Tuğrul

GÜNDEM 22.05.2013 00:35:00 0
Devlet Bey, Çerkezköy heyetini kabul etti
Ziyaret sonrası açıklama yapan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, Devlet Bahçeli ile fikir alışverişinde bulunduklarını ifade ederek “Hareketin lideri Genel Başkanımızın hoş sohbeti bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Genel Başkanımıza söz verdik” dedi.
 
 GENEL BAŞKANIMIZA SÖZ VERDİK BAŞLATACAĞINIZ HAREKET TRAKYA’YA YAYILACAK
Devlet Bahçeli’ye yeni yönetimi tanıtan ve 2 aylık süre zarfında yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Koray Önsel, kabulde Türkiye’de yaşanan sözde açılım sürecini ve almaları gereken tedbirlerin konuşulduğunu ifade etti. Koray Önsel ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada“Genel Başkanımız Devlet Bahçeli de yapacağımız her faaliyetin demokratik ve etik bir şekilde yapılması gerektiğini, bu seçimlerde çok çalışmamız gerektiğini belirtti. Çerkezköy’ün İstanbul’u Trakya’ya bağlayan köprü olduğunu ve bizim başlatacağımız hareketin tüm Trakya’ya yayılacağını belirtti” dedi. Çerkezköy’ün siyasi durumunun değerlendirildiği kabulde Koray Önsel, Bahçeli’ye çeşitli hediyeler de verdi. 
 
KAYA’YI DA ZİYARET ETTİLER
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından kabul edilen MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, yönetim kurulu üyeleri Ali Gürsel Tefon, Ahmet Sezer, Engin Yazar, Samet Toz, Seçkin Tunç, Fırat Boz, Adnan Akan, Celalettin Macit, Ahmet Gürsoy, Zeynel Abidin Gelen ve Recep Kardeş, daha sonra MHP Mesleki ve Sivil Toplum Kuruluşları İle İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Atila Kaya’yı da ziyaret etti. Koray Önsel, ziyarette 1997-2003 yılları arasında Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı yapan MHP Başkanlık Divanı Üyesi Genel Başkan Yardımcısı Kaya’ya Çerkezköy İlçe Teşkilatının çalışmaları hakkında bilgiler sundu. Atila Kaya da seçimlere kısa bir süre kaldığını ifade ederek, MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’na seçim çalışmalarında başarılar diledi.
 
YEREL SEÇİMLER ÖNCESİ İSTİŞARE YAPTIK
Koray Önsel ve beraberindeki heyet, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin’i de ziyaret etti. Çetin ile birlikte önümüzdeki yerel seçimlerde izlemeleri gereken yollar üzerinde istişare yaptıklarını söyleyen Koray Önsel “Burada gördük ki MHP rüzgarı sadece Çerkezköy'de değil tüm Türkiye'de kuvvetli bir şekilde esiyor” diye konuştu. Çerkezköylü heyet bugün de partide mecliste partinin grup toplantısına katılacak. 
 
Haber / Ahmet KARDEŞ