Orta refüj aydınlatılıyor

Kapaklı Belediyesi teknik personeli tarafından hazırlanan ve 362 bin 100 TL sözleşme bedeli ile Koza Bilişim Hizmetleri’ne ihale edilen, sözleşmesi ise 14 Şubat’ta imzalanan Orta Refüj Aydınlatma Projesi kapsamı

GÜNDEM 17.05.2013 08:08:00 0
Orta refüj aydınlatılıyor
Yünsa Kavşağı’ndan başlayan ve Yıldızkent Kavşağı’na kadar devam eden toplam bin 700 metre uzunluğundaki orta refüje yaklaşık 34 metre arayla 50 adet dekoratif aydınlatma direğinin konulması projesi çalışmaları başladı.
 
HAZİRAN SONUNDA FAALİYETE GEÇECEK
Orta Refüj Aydınlatma projesi kapsamında önceki gün sabah saatlerinde işbaşı yapan yüklenici firma, ilk etapta aydınlatma direklerinin monte edileceği güzergahta bulunan orta refüjde altyapı çalışmalarına başladı. Alt yapı çalışmalarının bir hafta içinde tamamlanmasının hedeflendiğini söyleyen firma yetkilileri, 15 Haziran’a kadar aydınlatma direklerinin dikilmesinin ve faaliyete geçmesinin planlandığını kaydetti.
 
VARGÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ
Kapaklı halkı için her şeyin en iyisini düşündüklerini söyleyen Belediye Başkanı İrfan Mandalı, bir yandan Kapaklı’nın altyapı ihtiyaçlarına karşılık vermeye çalışırken, bir yandan da ilçeye modern bir görünüm kazandırmaya gayret ettiklerini belirtti. Kapaklı halkının her şeyin en iyisine layık olduğunu ifade eden Başkan Mandalı, “Hedefi olmayan kurum ve insan kesinlikle başarılı olamaz. Kapaklı Belediyesi olarak belirlediğimiz hedeflere ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ