Proje Günleri başladı

Namık Kemal Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından NKÜ’de ilk olarak düzenlenen “Proje Günleri” Rektörlük Binası Sergi Salonu’nda gerçekleştirildi. Proje Günleri açılış

GÜNDEM 13.05.2013 21:49:00 0
Proje Günleri başladı
EN YOĞUN BİRİMİ
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İsmail Yılmaz, konuşmasında “Yüksekokulumuz sahip olduğu program ve öğrenci sayısıyla üniversitemizin en yoğun birimi niteliğindedir. Öğrencilerimizin bahar yarıyılında hazırladıkları projeleri bir araya getirerek sizlerin takdirlerine sunuyoruz. Bu düzenlediğimiz “Proje Günleri” Üniversitemizde bu anlamda yapılan ilk organizasyondur. Bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.
 
STANTLAR KURULDU
Bu yıl birincisi gerçekleştirilen proje günlerinde birbirinden farklı ilginç projeler yer aldı. Standları gezenlere, projeler hakkında öğrenciler ve akademisyenler tarafından bilgi verildi.
Proje günleri standları açılış günü öğle saatlerinde Vali Ali Yerlikaya ve açılışta yurtdışında olduğundan dolayı bulunamayan NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek tarafından da ziyaret edildi. Sergide ayrıca katılımcılara, Gıda teknolojisi programı tarafından üretimi yapılan çeşitli unlu mamüller, çeşitli yiyecekler ikram edildi.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN