Minik öğrencilerden belediyeye ziyaret

Kapaklı Gazi İlkokulu Müdür Yardımcısı Cahit Nuri Koç, Ana sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri önceki gün Kapaklı Belediyesi’ni ziyaret etti.

GÜNDEM 7.05.2013 22:35:00 0
Minik öğrencilerden belediyeye ziyaret
BELEDİYENİN ÇALIŞMALARINI SORDULAR
Kapaklı Gazi İlkokulu Müdürü Murat Öz, Müdür yardımcısı Cahit Nuri Koç, Ana sınıfı öğrencileri ve öğretmenlerini Belediye Başkan yardımcıları Mustafa Serat, Adem Sekmen ile Halkla İlişkiler Müdür Vekili ve Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Özkan tarafından karşılandı. Minik öğrencilerle birlikte belediye içerisinde yer alan müdürlükler ziyaret edildi. Minik Öğrenciler ziyarette belediyenin çalışmaları ile ilgili sorular sordu. Miniklerin soruların Başkan yardımcıları Mustafa Serat, Aziz Özkan ve Adem Sekmen tarafından yanıtlandı.
 
DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Belediye Başkan yardımcıları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek “Eğitim için atılan her adımın bizlere başarılı, güçlü ve çalışkan nesiller olarak geri döneceğine inanıyoruz. Bu sebepten dolayı göreve geldiğimiz ilk günden itibaren en çok önemsediğimiz ve gerçekleştirmekten mutluluk duyduğumuz okullarımıza, öğrencilerimize kısaca çocuklarımıza yapılan maddi ve manevi destekler oldu. Eğitime desteğimiz her zaman devam edecektir. Yaptığımız işlerin, sunduğumuz hizmetlerin devamını getirecek olan bugünün küçükleri yarının büyükleriyle beraber olmak, onlarla sohbet etmek çok güzel bir duygu. Zaman çabuk geçiyor. Şimdi minikler ama yarın bir bakmışınız ki hepsi birer yönetici, devletine milletine faydalı bireyler olmuşlar. Bizler de çocuklarımıza elimizden gelen ve mevzuatın izin verdiği desteği vermeye devam edeceğiz” dedi. 
 
TEŞEKKÜR ETTİ
Kapaklı Gazi İlkokulu Müdür Yardımcısı Cahit Nuri Koç da, Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya ve ekibine okullarına yaptığı hizmetlerden dolayı özellikle öğrencileri adına teşekkür ederek, çiçek takdim etti.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ