Polis timlerini eğitimi tamamlandı

Motosikletli Polis Timlerinin (Yunuslar) sayısının arttırılması amacına yönelik olarak İlimizde ikincisi düzenlenen “Motosikletli Polis Timleri Temel Eğitim Kursu” uygulamalı eğitimi 8 Nisan-3 Mayıs tarihl

GÜNDEM 6.05.2013 01:06:00 0
Polis timlerini eğitimi tamamlandı
31 PERSONEL KATILDI
Kursa, İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 30 personel ile Yalova Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 1 personel olmak üzere toplam 31 personel katıldı. Kurs, Asayiş Daire Başkanlığınca öğretim görevlisi olarak görevlendirilen Ankara Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli Komiser Fırat Erdem, Mardin Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli Polis Memuru Murat Akyol ve Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli Polis Memuru Cüneyt Tosun tarafından verildi.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, eğitimin başarı ile tamamlanmasında göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı, eğitimi veren Komiser Fırat Erdem ve Polis Memurları Murat Akyol ile Cüneyt Tosun’a makamında teşekkür belgesi ve Emniyet Müdürlüğü amblemli saat hadiye etti.
 
KURBAN KESİLDİ
Başarı ile tamamlanan kursun bitiminde birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının arttırılması amacına yönelik olarak İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Bülent Şensoy, Asayiş Şube Müdürü Turgut Bakkallar, kursiyerlerin ve eğitimcilerin katılımıyla kahvaltı organizasyonu düzenlendi. Yapılan kahvaltının ardından Emniyet Teşkilatı Personelinin kazalara ve belalara maruz kalmaması için kurban kesildi.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN