“Kadınlar yaparsa iyisini yapar”

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Komitesi Yönetim Kurulu üyeleri ve beraberinde “Kadın Çiftçiler Yarışıyor” yarışmasında derece alan Keşanlı kadın çiftçilerle birlikte Uz

GÜNDEM 25.04.2013 19:28:00 0
“Kadınlar yaparsa iyisini yapar”
ÖDÜLLER VERİLDİ
Panel söyleşiye KTSO Kadın Girişimciler Yönetim Kurulu üyesi Sevtap Engin, Kırklareli’nden Hatice Kunt (Üzüm Ana), TOBB Edirne İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Elmas Aslan konuşmacı olarak katıldı. Ayrıca panele Dünya Kadın Barış Federasyonu Türkiye Temsilcisi Dr. Akiko Nishikava, Bursa önder kadın girişimci kadın çiftçi Bahriye Üstükarcı, ile Edirne, Keşan, Kırklareli, Tekirdağ, Uzunköprü, Yeniköy, Kurtbey, Kavacık ve Aslıhan’dan gelen kadınlar katıldı. Panel katılımcılara ve “Kadın Çiftçiler Yarışıyor” yarışmasında ödül alan çiftçi Keşanlı ve Uzunköprülü çiftçi kadınlara ödüllerinin verilmesiyle devam etti.
 
GÜZEL BİR TOPLANTI YAPILDI
Daha sonra Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Akalın kısa bir konuşma yaparak “Burada Yeniköy’de güzel bir toplantı yapıldığını ve Uzunköprü Kadın Girişimciler İcra Kurulu’nun bu paneli gerçekleştirmesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. Katılımcılara ve icra kuruluna teşekkür eden Akalın sözlerini “kadınlar yaparsa mutlaka iyisini yapar” dedi.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN