4. Uluslararası Çocuk Şenliği sona erdi

Çorlu Belediyesi tarafından dördüncüsü düzenlenen Uluslararası Çocuk Şenliği 3 gün boyunca pek çok etkinliğe sahne oldu.

GÜNDEM 24.04.2013 22:18:00 0
4. Uluslararası Çocuk Şenliği sona erdi
KÜLTÜR MOZAİĞİ MEYDANA GELDİ
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Çorlu Belediyesi'nin Bulgaristan, Yunanistan, Romanya ve Makedonya'daki kardeş şehirlerinden gelen misafir öğrenciler ile Çorlu'daki öğrenciler aynı sahnede halk oyunları ve danslarını sergileyerek renkli bir kültür mozaiği meydana getirdiler. On binlerce kişinin katıldığı etkinliklerde şenlik alanı, şişme oyuncak parkı, spor sahaları, piknik yerleri, havuzlu meydan ve yürüyüş yerleri insan seliyle doldu taştı.
 
CUMHURİYET PARKINI GEZDİLER
Etkinlik programının son gününde Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Karakuş ve Milli Eğitim Müdürü Muammer Okumuş'a Cumhuriyet Parkı'nı gezdirerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'a şenlik süresince büyük bir ilgi gösteren çocuklar, hatıra fotoğrafı çektirdiler. Etkinliklere katılan vatandaşlara simit, ayran, meyve suyu, sandviç, balon, gofret, patlamış mısır, pamuk helva, rüzgârgülü dağıtıldı. Ayrıca sahnede düzenlenen yarışmalarda başarılı olan öğrencilere 500 adet oyuncak hediye edildi. 4. Uluslar Arası Çocuk Şenliği, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün eğitmen ve kursiyerlerinden oluşan Grup Akademi'nin konseri ile sona erdi.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN