İlçemizde bayram coşkusu

Tekirdağ’ın büyükşehir olduğu Büyükşehir Yasası kapsamında ilçe statüsüne kavuşan Kapaklı’da ilk milli bayram yarın kutlanacak.

GÜNDEM 22.04.2013 03:44:00 0
İlçemizde bayram coşkusu
KUTLAMA PROGRAMI BELİRLENDİ
Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Garnizon Komutanlığı’ndan Fatih Helvacıoğlu, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Özkan, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal ve Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal’dan oluşan İlçe Anma ve Kutlama Komitesi tarafından Kapaklı’daki 23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama programı belirlendi.
 
ÇELENK SUNUMU İLE BAŞLAYACAK
23 Nisan Salı günü saat 10.00’da Kapaklı Atatürk Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Yaşar tarafından çelenk sunumu ile başlayacak olan program, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam edecek. Çelenk sunumunun ardından Atatürk Meydanı’ndaki kutlama programı saat 10.00’da başlayacak.
 
ÖĞRENCİ ANDI OKUNACAK
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Yaşar tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından öğrenciler tarafından Öğrenci Andı okunacak. Öğrenciler tarafından şiirlerin okunması ve konuşmaların yapılmasının ardından “TBMM ve 23 Nisan” konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verilecek. Öğrencilerin gösterilerini ardından kutlamalar halk oyunları gösterileri ile sona erecek. İlçe statüsüne kavuşan ve kaymakamını bekleyen Kapaklı’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına Tekirdağ Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik de katılacak.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ