23 Nisan etkinliklerle kutlanıyor

Keşan Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çeşitli etkinler düzenlendi.

GÜNDEM 22.04.2013 02:33:00 0
23 Nisan etkinliklerle kutlanıyor
BAYRAMINIZI KUTLUYORUM
Önceki gün saat 09.30’da gerçekleşen etkinliklere Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Engin Sakallıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Feryaz Yüksel, Okul Müdürleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı. Etkinliklerde konuşan Kaymakam Bekir Dınkırcı, “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı en kalbi duygularla tebrik ediyorum. Bayramınız kutlu olsun. Cumhuriyetimizin kurucu büyük önder Atatürk’ün size emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti devleti ve milletine yaraşır hal ve hareketlerinizi bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada devam ettireceksiniz. Eğer Türkiye Cumhuriyeti devleti ve milleti sonsuza kadar var olacaksa bunun tek bir yolu var birlikte bütüncül analitik çalışmaktır. Başta Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Atatürk olmak üzere devletimize milletimize hizmet etmiş tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle minnetle anıyorum” dedi.
 
YARIŞMALAR DÜZENLENDİ
Daha sonra öğrenciler arasında yakar top, halat çekme, çuval yarışı, çift ayak atlama, bowling, fasulye torbası atma, çemberle işbirliği, el değdirerek bayrak koşusu oyunları düzenlendi.
Saat 14.30’da İlçe Milli Eğitim Müdürü Feryaz Yüksel, Raşit Efendi İlkokulu Müdürü Ender Kaykı, İngilizce Öğretmeni Jale Göktaş, öğrenciler Hümeyra Kolanlarlı, Tuana Sualan ve Mehmet Harmanlı, Kaymakam Bekir Dınkırcı’yı makamında ziyaret etti. Kaymakam Dınkırcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı ve çeşitli hediyeler verdi.
 
Haber / Menşure KARDEŞ