Velilerin tek isteği “kantin”

Lüleburgaz Kapalı Spor Salonu Lüleburgaz’da takım sporları alanında en çok aktivitenin ve turnuvanın gerçekleştiği bir salon. Haftanın her günü basketbol, judo, güreş, masa tenisi, karate gibi spor bra

SPOR 16.04.2013 22:27:00 0
Velilerin tek isteği “kantin”
Haftada her yaştan yüzlerce sporcunun spor yapmak için geldiği salonda en büyük eksiklik sporcuların yeme ve içme ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir “kantin” olmaması.
Hafta sonu minikler basketbol turnuvasının yapıldığı Lüleburgaz Kapalı Spor Salonu’nda, minik sporcuların velileri bu duruma tepki gösterdi.
 
İSTEKTE BULUNDULAR
Velilerden Sevgi Çetiner, Nilay Tekbıyık ve Gülseren Küpçü çocuklarının basketbol turnuvasını izlemek için geldiklerini, 12 yaşlarında olan oğullarının köprüden tehlikeli olduğu için yalnız geçemediklerini, velileri olarak hep kendilerinin getirmek zorunda olduklarını söylediler. Veliler; ‘Kapalı Spor Salonu’nda çocuklarımızın yeme, içme gereksinimlerini karşılayamaması da ayrı bir sorun teşkil ediyor. Çocuklar salonun karşısında bulunan benzin istasyonundan, yoldan karşıya geçerek yiyecek ve içecek alıyor. Bu konuda güvende değiller. Sağlıklı spor yapabilmeleri sağlanmalı.’ dediler.