Beton yol çalışmaları devam ediyor

Kapaklı Belediyesi’nin yol bakım ve onarım hizmetleri çerçevesinde belediyenin yetki alanı içerisinde bulunan yolların bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştirdiklerini ifade eden Kapaklı Belediy

GÜNDEM 13.04.2013 00:27:00 0
Beton yol çalışmaları devam ediyor
Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin birçok noktasında gerçekleştirdiği yol yapım çalışmalarına İnönü Mahallesi Onur Sokak'ta devam ediyor.    
 
FAZLA MALZEMELER YOLDAN KALDIRILIYOR
İnönü Mahallesi Onur Sokak’ta beton yol çalışmasının tüm hızıyla sürdüğünü ifade eden Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü İnşaat Mühendisi Necmi Ölke, “Öncelikle yolda bulunan fazla malzemeler greyder ile kazınarak, kepçe ile kamyonlara yüklenmek suretiyle yoldan kaldırılıyor” dedi. Yolda zemin düzleme ve sağlamlaştırma işlemlerinin tamlanmasının ardından beton dökümüne geçildiğini ifade eden Ölke, çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğini belirtti.
 
YETKİ ALANIMIZDAKİ YOLLAR ONARILACAK
Yol bakım ve onarım hizmetleri çerçevesinde belediyenin yetki alanı içerisinde bulunan yolların bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştirdiklerini söyleyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “İlçemizde belediyemiz tarafından yürütülen yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında, asfalt ve beton yolların bozulan kısımlar onarılacak. Stabilize yolların bozulan kısımları onarılacak ve genişletilecek. Zemini bozuk olan yolların zemin etüdü yapılacak ve zemine uygun kalitedeki yol malzemesinin serilmesi gerçekleştirilecek” dedi. Mandalı, beton yol yapım çalışmalarının devam edeceğini kaydetti.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ