Muhtarlarla bir araya geldiler

Keşan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Derviş Günday Toplantı Salonu'nda İlçe Nüfus Müdürlüğü tarafından muhtarlara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

GÜNDEM 10.04.2013 22:44:00 0
Muhtarlarla bir araya geldiler
EMPATİ ÇOK ÖNEMLİ
Önceki gün saat 10.00’da gerçekleşen toplantıya Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, İlçe Nüfus Müdürü Mehmet Avcu, mahalle ve köy muhtarları katıldı. Kaymakam Bekir Dınkırcı toplantıda yaptığı konuşmada; “Kamu yönetiminden istediğimiz herkesin empati yapması, toplumun tüm kesimlerinden bir talep geldiği zaman ben empati yapmaya çalışıyorum. Karşımdakinin yerinde ben olsam nasıl davranırım ne beklerim. Öznesinde bu olduğu takdirde bizim kamu hizmetlerini daha verimli ve etkin sürdürme şansımız kendiliğinden artıyor. Hepimiz bir bütünün parçasıyız. İletişim içerisinde olmaktan geri kalmayalım. Dünya artık yönetimi bıraktı yönetişimle idare ediliyor. Yönetimle iletişimi beraber idare etmeliyiz. Hangi konumda olursanız olun eğer iyi bir iletişim noktası yakalanmadığı takdirde başarılı olma şansımız olmaz” dedi.
 
TARIM, HAYVANCILIK VE TURİZM
Kaymakam Bekir Dınkırcı, tarım, hayvancılık, turizm ve ticaret konularında görüşlerini katılımcılarla paylaştı. Muhtarlardan gelen soru ve isteklere cevap verdi. Daha sonra toplantı İlçe Nüfus Müdürü Mehmet Avcu’nun katılımcılara nüfus iş ve işlemleri hakkında bilgilendirme yapması ile sona erdi.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ