TGF Genel Başkanı Sertel, TGD’yi ziyaret etti

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Atilla Sertel dün Trakya Gazeteciler Derneğini ziyaret ederek Genel Başkan Vekili Orhan Doğan’a başarılar diledi.

GÜNDEM 10.04.2013 22:00:00 0
TGF Genel Başkanı Sertel, TGD’yi ziyaret etti
BAŞARILAR DİLEDİ
Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Atilla Sertel ve beraberinde İzmir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Misket Dikmen, Kenan Çimen, Semih Aksoy ve Gaye Karace Karadağ Edirne’ye gelişlerinde TGF Genel Başkan Yardımcısı ve Doğan Haber Ajansı Bölge Müdürü Lütfü Karakaş’ı ziyaret ettiler. Burada bir süre sohbet eden Sertel daha sonra Trakya Gazeteciler Derneğine geçti. TGF Genel Başkanı Atilla Sertel ve beraberindekiler, Trakya Gazeteciler Derneği Genel Başkan Vekili Orhan Doğan, Genel Sekreter Yavuz Göktaş ve Bora Dandinoğlu tarafından karşılandı.
 
HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
Dernek Binasındaki sohbette TGF Genel Başkanı Atilla Sertel, TGD’nin her zaman yanında olduklarını bilmelerini istediklerini belirterek, TGD’nin kendileri içinde çok önemli gazeteciler derneğinden birisi olduğunu ve tüm sorunları karşısında yanlarında olduklarını söyledi. TGF Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Karakaş da TGF Genel Başkanı ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyelerini Edirne’de görmekten memnun olduklarını belirtti. Ziyarette konuşan TGD Genel Başkan Vekili Orhan Doğan da, “TGF Genel Başkanı Atilla Sertel, derneğimize sahip çıktıklarını bizlere gösterdi. İzmir Gazeteciler Cemiyeti ile birlikte çalışma ortamı yaratmak için de büyük bir çaba harcayacağız. İnanıyorum ki iyi projeler üreteceğiz” dedi.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ