1 ayda 61 kişi işe yerleştirildi

Belediye Başkanı İrfan Mandalı başkanlığında düzenlenen Kapaklı Belediyesi Mart Ay'ı Değerlendirme Toplantısı’nda Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü faaliyetleri hakkında b

GÜNDEM 4.04.2013 08:47:00 0
1 ayda 61 kişi işe yerleştirildi
 Kapaklı Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Aziz Özkan, Belediye Başkanı İrfan Mandalı Başkanlığı’nda gerçekleştirilen Kapaklı Belediyesi Aylık Değerlendirme Toplantısı’nda yaptığı sunumda 2013 yılı Mart Ayı faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu.
 
ŞİKÂYET VE İSTEKLER İLGİLİ BİRİMLERE YÖNLENDİRİLDİ
Aziz Özkan, bir aylık süreç içerisinde düğün, cenaze ve hasta ziyaretlerine Belediye adına çelenk ve çiçek gönderildiğini ifade etti. Birime gelen bütün şikayet, dilek ve isteklerle ilgili dilekçelerin ilgili birimlere yönlendirildiğini söyleyen Özkan, “57. Alay yürüyüşü için takvim ve plaket alındı” dedi.
 
ENGELLİLERE VE OKULLARA YAPILAN YARDIMLAR DEVAM ETTİ
Mart Ay'ı içerisinde ayrıca ihtiyaç sahibi iki engelli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye yardımında bulunulduğunu söyleyen Özkan, “14 Mart Tıp Bayramı için sağlık çalışanlarına yemek organizasyonu düzenlendi. 8 Mart Kadınlar Günü’nde de İsmet Paşa Mahallesi’nde kadınlarımıza karanfil dağıtıldı. Orman İşletme Şefliği’nin düzenlendiği yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüller alındı ve teslim edildi. Gazi İlköğretim Okuluna konferans salonu yapıldı ve ses sistemi hazırlandı. İlçemizdeki bir ihtiyaç sahibi vatandaşımıza da elektrikli karyola yardımı yapıldı” ifadelerini kullandı.
 
147 İŞ BAŞVURUSU ALDIK
Basın ve Hakla İlişkiler Müdürlüğü bünyesindeki Kapaklı Belediyesi İş-Kur Hizmet Noktası çalışmalarından da bahseden Aziz Özkan, mart ay'ı içerisinde toplam 147 vatandaşın iş başvurusunda bulunduğunu belirtti. İş başvurusunda bulunanlardan 61’inin iş başı yaptığına dikkat çeken Aziz Özkan, bu sürede bir de işsizlik maaşı için başvuru aldıklarını ifade etti.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ