Kapaklı’da duraklar yenileniyor

Kapaklı Belediyesi ilçenin çeşitli noktalarında bulunan ve zamanla güneş ve kötü hava şartlarından etkilenerek çirkin bir görünüm kazanan durakları boyuyor.

GÜNDEM 4.04.2013 08:47:00 0
Kapaklı’da duraklar yenileniyor
 ÇİRKİN BİR GÖRÜNTÜ OLUŞTURUYORDU
Kapaklı Belediyesi, bakımsızlıktan dolayı kötü bir görünüme sahip olan durakların sebep olduğu çirkin görüntüyü bertaraf etmek için mevcut durakları boyayarak daha iyi bir görünüme kavuşturmak amacıyla harekete geçti. Kapaklı Belediyesi boya ekibi, vatandaşların minibüs ve halk otobüslerine inip bindikleri, araç bekledikleri cadde ve sokaklarda bulunan durakları boyayarak daha iyi bir görünüme kavuşturmaya başladı.
 
DURAKLARIN SAYISINI ARTTIRACAĞIZ
Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Halkımızın daha güzel bir ortamda araç beklemelerini sağlamak amacıyla duraklarımızı bakıma aldık. Bu anlamda durakları boyama çalışmasına başladık. Durakları daha güzel bir görünüme kavuşturarak, halkımıza daha iyi bir hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Yeni alınan duraklarımızın ilçemiz otobüs bekleme alanlarına montajını gerçekleştirdik. Bu yıl içerisinde de mevcut duraklarımızı daha arttırarak yeni duraklar almaya devam edeceğiz” dedi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ