20 proje destek almaya hak kazandı

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen 2021 Yılı Teknik Destek Programları Kasım-Aralık dönemi değerlendirme süreci tamamlanarak desteklenmeye hak kazanan projeler açıklandı. Destek almaya hak kazana

GÜNDEM 21.01.2022 13:53:00 0
20 proje destek almaya hak kazandı

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen 2021 Yılı Teknik Destek Programları Kasım-Aralık dönemi değerlendirme süreci tamamlanarak desteklenmeye hak kazanan projeler açıklandı. Teknik Destek-01 programına 32 başvuru yapıldığı ve 24 projenin ön inceleme aşamasını geçtiği, Teknik Destek-02 programına ise 2 adet proje başvurusu yapıldığı ve 2 projenin de ön inceleme aşamasını geçtiği belirtildi. 

 

20 PROJE DESTEKLENECEK

 

Teknik Destek-01 programı için ön inceleme sürecinde uygun bulunan toplam 24 proje başvurusunun 18 tanesi ve Teknik Destek-02 programında ön inceleme sürecinde uygun bulunan 2 proje başvurusu destek almaya hak kazandı. 

 

4 ŞUBAT’A KADAR SÖZLEŞME İMZALAMALARI GEREKİYOR

 

Başarılı bulunan projeler dün Trakya Kalkınma Ajansı’nın internet sitesinden ilan edilirken, başvuru sahiplerinin 4 Şubat’a kadar Trakya Kalkınma Ajansı ile destek sözleşmesi imzalaması gerektiği belirtildi. 

 

BAŞARILI BULUNAN PROJELER  

 

Kapaklı Belediyesi’nin “Kurum İçi Kişisel Gelişim Eğitimi” başlıklı projesi, Keşan Ticaret Ve Sanayi Odası’nın “Keşan TSO Bilgi Güvenliği Sistemleri ve Kurumsal Kapasite Gelişimi Eğitim Projesi”, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı’nın “Duyulara Fısıldayan Öğretmenler” başlıklı projesi, Büyükmandıra El Sanatları ve Doğal Yaşam Derneği’nin “Büyükmandıra Kadınlarının Kurum Kültürü Ve Takım Çalışması Eğitimi İle Ekonomiye Kazandırılması” başlıklı projesi, Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’nün “Teknik personel istatistik bilgisinin R programlama dili yardımıyla geliştirilmesi” başlıklı projesi, Kuzey Trakya Bağ ve Gastronomi Turizmini Geliştirme Derneği’nin “Kırklareli A+ Turizmde Satış Teknikleri, İnsan Kaynakları Ve Hizmet Kalitesinin Arttırılması” başlıklı projesi, Namık Kemal Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun “Nitel Yöntemler ve Nitel Veri Analizi Eğitimi” başlıklı projesi, Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Meslek Yüksekokulu’nun “Önlisans Eğitimlerinin Dijital Çağa Entegrasyonu - Endüstri 4.0 ve Sektörel Uygulamalar” başlıklı projesi, Edirne Valiliği’nin “Sekreterlik Becerilerinin Geliştirilmesi Eğitimi” başlıklı projesi, Kırklareli Belediye Başkanlığı’nın “Sürdürülebilir Şehirler ve İklim Değişikliği” başlıklı projesi, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün “Oyun Terapisi Eğitimi” başlıklı projesi, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası’nın “Problem Çözme Teknikleri Eğitimi” başlıklı projesi, Uzunköprü Kaymakamlığı’nın “Stratejik Planlama ve Yönetim Eğitimi” başlıklı projesi, Enez Belediyesi’nin “Etkili İletişim Eğitim Programı” başlıklı projesi, Hayrabolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün “Minik Düşünürler Atölyesi” başlıklı projesi, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün “Doğru ve Etkili Anlayarak Hızlı Okuma Eğitici Eğitimi”  başlıklı projesi, Trakya Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nin “Akreditasyon Sürecinde Öğretim Tasarımı” başlıklı projesi, Trakya Üniversitesi’nin “Trakya Üniversitesinde Etkili İletişim Teknikleri” başlıklı projesi, Arcadia Vineyards Turizm Tarım Ürünleri ve Tic. Ltd. Şti.’nin  “ARCADİA - Aile / Şirket Anayasası Oluşturma ve Kurumsallaşma Danışmanlığı” başlıklı projesi, Şenol Soğutma San. ve Tic. Ltd. Şti.’nin “İhracat ve Üretim Yapan Aile Şirketinde Kurumsallaşmanın Geliştirilmesi”  başlıklı projesi. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU