2 bin 100 dönümlük alanın satışına onay

Kapaklı Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısını dün yaptı. Toplantıda ilçenin 29 farklı noktasında yaklaşık 2 bin 100 metrekarelik belediye hissesinin satışı oy birliği ile kabul edildi.

GÜNDEM 2.06.2015 18:23:00 0
2 bin 100 dönümlük alanın satışına onay

Kapaklı Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı dün saat 14.00’da Belediye Başkanı İrfan Mandalı başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya mazeretleri bulunan Adem Sekmen ve Mustafa Serat dışındaki tüm meclis üyeleri katıldı. Toplantının ilk gündem maddesinde 1998 ada 4 parselin “İçkili Yerler” krokisine alınması talebi görüşüldü. Gündem maddesi görüşülmek üzere oy birliği ile İmar Komisyonu’na havale edildi.

EN BÜYÜK HİSSE 478,82 METREKARE

Toplantı ilçenin muhtelif noktalarındaki belediye hisselerinin hisse maliklerine satışı konularının görüşülmesi ile devam etti. Toplam 29 noktada yaklaşık 2 bin 100 metrekarelik belediye hissesinin hisse maliklerine satışı meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi. Satışı kabul edilen belediye hisselerinden en büyüğü ise 573 ada 22 nolu parseldeki 478,82 metrekarelik alan oldu.

ÜNİVERSİTE 50 DÖNÜM YER İSTİYOR

İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nün “Dolu kadrolarda değişiklik yapılması” konulu talebinin oy birliği ile kabul edildiği toplantıda daha sonra Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar Komisyonu’na havale edilen konular karara bağlandı. Toplantı sonunda söz alan AK Partili Meclis Üyesi Mustafa Çetin Namık Kemal Üniversitesi’nin (NKÜ) ilçede spor akademisi yapabilmek adına 50 dönüm yer talebinde bulunduğunu kaydetti.

30 DÖNÜMLÜK YERİMİZ VAR

Konuyla ilgili NKÜ’den Kapaklı Belediyesi’ne yazı geldiğini ifade eden Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise “Bizim 50 dönümlük bir yerimiz yok. 30 dönümlük yerimiz var. NKÜ ile görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah ilçemize güzel bir spor akademisi kazandırabiliriz” dedi.

Haber / Ahmet KARDEŞ