Şehit ve gazi aileleri yemekte bir araya geldi

Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan ve eşi Figen Çağlayan, gazileri ve şehit ailelerini 18 Mart akşamı düzenledikleri yemekte misafir ettiler.

GÜNDEM 19.03.2013 14:16:00 0
Şehit ve gazi aileleri yemekte bir araya geldi
BÜYÜK BİR DESTAN
18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısı ile saat 20.00’da Cafe 288’de düzenlenen yemeğe Tüm Muharip Gaziler Derneği Başkanı Erol Özsevim, Kırklareli Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gülveren Güdücü ile şehit ve gazi aileleri katıldı. Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan yemekte yaptığı konuşmada 18 Mart Çanakkale Zaferinin büyük bir destan olduğunu vurgulayarak “Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Türk askeri elindeki kısıtlı olanaklara rağmen, verilen mücadele ile Çanakkale’de bugün ve bugünden sonrada bilinecek büyük bir destan yazmışlardır. Bizlere düşen görev doğrultusunda Cumhuriyetimize sahip çıkarak gelecek nesillere gazilerimizin ve şehitlerimizin önemini en iyi şekilde anlatmak olmalıdır. Gazilerimiz ve şehit yakınlarımız toplumda layık oldukları sevgi ve saygıyı mutlaka görmek durumundadır." şeklinde konuştu. Başkan Çağlayan konuşmasının sonunda ise "Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere gazilerimiz ile aziz şehirlerimizi minnet ve şükranla anıyorum”dedi.
 
YAKINDAN İLGİLENDİ
Kırklareli Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği adına Kore Gazisi Ahmet İlhan Coskun Vardar, Başkan Çağlayan’a bir buket çiçek hediye etti. Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan ve eşi Figen Çağlayan, verilen yemekte gaziler ve şehit aileleriyle sohbet etti.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN