2 aracın çarptığı güvenlik görevlisi, hayatını kaybetti

Çerkezköy’de palet fabrikasında gece bekçisi olarak çalışan evli ve iki çocuk babası 57 yaşındaki Osman Ürkmez karşıdan karşıya geçmek istediği sırada hafif ticari araç çarptı. Yere d?

GÜNDEM 15.03.2013 12:29:00 0
2 aracın çarptığı güvenlik görevlisi, hayatını kaybetti
OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ
Kaza, önceki akşam saat 20.00 sıralarında Veliköy ilk ışıklar mevkiinde meydana geldi. Beldede bulunan bir palet fabrikasında gece bekçisi olarak çalışan 57 yaşındaki Osman Ürkmez’e, gece yolun karşısına geçmek istediği sırada Çorlu’dan Çerkezköy istikametine gitmekte olan Muhammet B. yönetimindeki 59 UY 888 plakalı hafif ticari araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle 70 metre aracın üzerinde giden Ürkmez’in yere düşmesiyle üzerinden plakası alınamayan kırmızı renkli Hyundai marka başka bir araç geçti ve olay yerinden kaçtı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri Ürkmez’in hayatını kaybettiğini belirledi.
 
 
SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI
Kazadan sonra olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı Yusuf Sağlam ve jandarma ekipleri olay yerinde bir süre inceleme yaptı. İncelemenin ardından ceset otopsi yapılmak üzere Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne morguna kaldırıldı. Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde yapılan ön otopsinin ardından Ürkmez’in cesedi İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Kazada Ürkmez’e çarpan hafif ticari araç sürücüsü Muhammet B. ise jandarma tarafından gözaltına alındı. Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Jandarma Ekipleri, kazanın ardından kayıplara karışan diğer araç ve sürücünün yakalanması için çalışmalarını sürdürürken, olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

Haber / Cihangir ARIK