Engellilere uygun yeni üstgeçit

Kapaklı Belediyesi, Şehit Vahit İnce Üstgeçidinin yetersiz kalması gerekçesi ile İsmet Paşa Mahallesi ile Bahçelievler Mahallesi’ni birbirine bağlayan karayolu üzerine yeni bir Yaya Üstgeçidi yapılması i

GÜNDEM 12.03.2013 16:16:00 0
Engellilere uygun yeni üstgeçit
 Kapaklı Belediyesi Engellilerin Kullanımına Uygun Yaya Üst Geçidi Mimarlık Mühendislik Uygulama Projeleri Alımı İhalesi dün saat 14.00’da gerçekleştirildi.
 
İHALEYE 3 FİRMA KATILDI
Kapaklı Belediyesi Komisyon Odası’nda yapılan Engellilerin Kullanımına Uygun Yaya Üst Geçidi Mimarlık Mühendislik Uygulama Projeleri Alımı İhalesi’ne Özgür Çağlayan Çakmak başkanlık ederken, komisyon üyeliklerini ise Gülşen Ağır, Hilal Adıyaman, Özer Celayar ve Nurcan Sönmez yaptı. Yaklaşık Maliyeti 69 bin 236 TL olan ihaleye 3 firma katıldı.
 
EN DÜŞÜK TEKLİF 35 BİN 900 TL
Engellilerin Kullanımına Uygun Yaya Üst Geçidi Mimarlık Mühendislik Uygulama Projeleri Alımı İhalesi’nde SUNKO İnşaat firması 68 bin TL teklifte bulunurken, EDK Proje Mühendislik firması ise 36 bin 200 TL teklifte bulundu. İhaledeki en düşük teklif ise 35 bin 900 TL’lik teklif ile DİYA Mimarlık firmasından geldi.

90 GÜN İÇİNDE YAPILACAK
İhaleyi kazanan firma komisyon tarafından yapılacak detaylı incelemenin ardından belli olacak. 90 gün içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan ihale kapsamında kazan firma İsmet Paşa Mahallesi ile Bahçelievler Mahallesi’ni birbirine bağlayan karayolu üzerine engelli vatandaşların da kullanımına uygun bir Yaya Üstgeçidi projesi hazırlayacak. 
 
Haber / Ahmet KARDEŞ