Nüfusla birlikte su ihtiyacı da artıyor

Her geçen gün nüfusu daha da artan Kapaklı’da nüfusla birlikte birçok ihtiyaç da artış gösteriyor. Bu ihtiyaçların başında da altyapı hizmetleri ve su hizmetleri geliyor. Bu kapsamda Kapaklı Belediyesi

GÜNDEM 12.03.2013 11:14:00 0
Nüfusla birlikte su ihtiyacı da artıyor
Kapaklı Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından yürütülen su hattı çalışmaları ilçenin muhtelif noktalarında tüm hızıyla devam ediyor.

ÇALIŞMALARA BAŞLANDI
Önceki gün Cumhuriyet Mahallesi Erbay Caddesi başlangıcı noktasında çalışmalara başlayan Kapaklı Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, çalışmalara Faruk Ilgaz Caddesi ve Pınarça Yolu’nda devam edecek. Daha sonra Bahçelievler Mahallesi’ne geçecek olan ekipler burada ise Alaattin Caddesi ve Barış Manço Caddesi’nde su hattı çalışmalarını gerçekleştirecek.
 
1 AY İÇİNDE TAMAMLANACAK
Bahse konu mevkilerde 200’lük su borusu hattı döşeneceğini belirten Kapaklı Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü yetkilileri, “Döşenecek 200’lük borularla Bahçelievler Mahallesi’ndeki 90’lık su hattı beslenecek” açıklamalarında bulundu. Yaklaşık 1 kilometre uzunluğunda yapılacak su hattı çalışmalarının 1 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.  
 
Haber / Ahmet KARDEŞ